Dinu Maxer, refuzat de o femeie. Care a fost motivul: „M-a durut”

Sunt deja trei luni de când Dinu Maxer (48 de ani) și Deea (33 de ani) au semnat actele de divorț, după 18 ani de relație. Ambii și-au văzut de viață, ea se afișează cu noul ei iubit, Robert Drilea (30 de ani), bărbatul care acum o face fericită, iar artistul, în ciuda faptului că are grijă să profite de fiecare oportunitate la maximum, încă mai caută o femeie care să corespundă standardelor sale și să îi fie alături. El a recunoscut că, a fost refuzat, chiar recent, de o domnișoară din cauza celebrității sale, deși, potrivit lui, și ea se simțea atrasă de el.

Motivul pentru care Dinu Maxer a fost refuzat, recent, de o femeie / Foto: Instagram
Motivul pentru care Dinu Maxer a fost refuzat, recent, de o femeie / Foto: Instagram

După divorțul de Deea Maxer (33 de ani), alături de care a avut o relație de 18 ani, Dinu Maxer (48 de ani) nu a avut atât de mult noroc în dragoste. Idila cu o brunetă misterioasă, pe nume Ada, a eșuat după scurt timp, iar dacă asta nu era de ajuns, devenit unul dintre cei mai noi burlaci din showbiz, artistul a fost refuzat, recent, de o altă domniță.

Dinu Maxer a fost refuzat, recent, de o femeie

Potrivit lui, din cauza divorțului foarte mediatizat, și a faptului că este mereu în atenția publicului, după despărțirea de Deea, nu prea are parte de prea mult noroc și îi este greu să găsească o femeie care să îi fie alături și să corespundă standardelor sale. Dinu a povestit cum o domnișoară blondă l-a refuzat fix din cauza publicității.

„Zilele trecute am crezut că există un tipar – brunetă, cu ochii căprui, foarte înzestrată. Și după aceea mi-am dat seama că am mers și în partea cealaltă, m-am dus și către o blondă cu ochii albaștri, care, apropo, vă spun în premieră, m-a refuzat din cauza publicității. A zis «dacă nu erai în valul ăsta de publicitate, să se știe de fiecare persoană cu care vorbești, probabil aș fi acceptat să fiu cu tine». Ceea ce, îți dai seama, m-a durut”, a declarat inu Maxer, relatează Viva.ro.

Se pare că, chiar dacă a recunoscut că a simțit nevoia de afecțiune, după divorțul de femeia care i-a fost alături 18 ani, și a apărut alături de o altă femeie, o brunetă voluptoasă, pe nume Ada, Dinu Maxer nu prea reușește să își refacă viața pe plan amoros.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
image
actualitate.net
image
actualitate.net