Dinu Maxer a făcut accident cu fiul său în mașină! Copilul l-a dat de gol: „Nu a semnalizat”

De când Dinu Maxer și Deea s-au despărțit, fiul celor două vedete, Andreas, petrece foarte mult timp cu tatăl lui. Invitați în emisiunea lui Cristi Brancu, băiatul a făcut o dezvăluire la care nu se aștepta nimeni.

Dinu Maxer și Andreas au fost implicați într-un accident de mașină / foto: arhivă
Dinu Maxer și Andreas au fost implicați într-un accident de mașină / foto: arhivă

Așadar, în cadrul unui joc desfășurat în platou, Dinu și-a pus căștile cu muzică pe urechi, iar moderatorul TV a avut câteva întrebări pentru Andreas. Fără nicio urmă de rușine, băiatul le-a spus tuturor că el și tatăl lui au fost implicați într-un accident minor de mașină.

Dinu și Andreas se îndreptau spre mare când au fost aproape de tragedie. Artistul a făcut o greșeală în trafic, care ar fi putut să fie fatală.

„Vorbeam cu tata despre vacanța la mare și când noi vorbeam, într-o intersecție, a făcut tata stânga, nu a semnalizat, nu a făcut nimic și a intrat în unu. Mă mir că nu s-a lovit. Asta mi se pare cea mai aiurită chestie”, a povestit Andreas.

Dinu Maxer și Deea locuiesc în același bloc de când au divorțat

De dragul lui Andreas și fiicei lor, Maysa, după ce s-au despărțit, Dinu Maxer și Deea s-au mutat în același bloc. Acest lucru îi permite băiatului să-și vadă ambii părinți când vreau.

Astfel, Andreas petrece mai mult timp cu tatăl său, iar Maysa a rămas în grija mamei. Totul merge perfect, iar copiii nu au resimțit despărțirea părinților, după cum au mărturisit chiar cele două vedete în aparițiile lor publice.

„Atunci când am divorțat, toată lumea ne-a acuzat că nu ne gândim la copii. Noi ne-am gândit în primul rând la copii și apoi la noi. Am zis așa, cum să facem ca ei să nu resimtă o distanță.

Noi avem tutelă comună. Băiatul stă cu mine, fata cu ea. Eu am rămas în apartamentul în care stăteam, iar Deea și-a cumpărat un apartament de trei camere cu două etaje mai jos.

Deci, Andreas când vrea să se ducă la mami să mănânce, să doarmă, se duce cu cheia sau în papuci. Mi se pare incredibil lucrul ăsta.

Maysa nu a simțit că se duce în alt bloc, i-am spus că e casa fetelor și casa băieților. Este atât de încântată.

Vine la mine, o iau de la grădiniță, ne jucăm o oră și după aceea zice că vrea la casa fetelor. Deea a reușit să îi facă un mediu familiar, iar fata se simte foarte bine, legată de acel loc. Bunicii, adică părinții Deei, ne ajută foarte mult. Copiii sunt bine”, mărturisea Dinu Maxer, la scurt timp după divorț, într-o emisiune online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net