Dovada că Dinu Maxer a dat-o uitării pe Deea! Ce face artistul, în timp ce fosta soție se afișează cu noul iubit

Dinu Maxer (49 de ani) pare că a trecut peste despărțirea de femeia alături de care a împărțit 18 ani din viață și care i-a adus pe lume doi copii – Deea Maxer (32 de ani). Ambii și-au văzut separat de viață și, în timp ce ea se afișează ori de câte ori are ocazia cu noul ei iubit – Robert Drilea, bărbatul care acum o face fericită, Dinu Maxer are grijă să profite de fiecare oportunitate la maximum.

 Ce face acum Dinu Maxer, în urma despărțirii de Deea
Ce face acum Dinu Maxer, în urma despărțirii de Deea

Anunțul despărțirii celor doi a luat cu asalt lumea showbiz-ului românesc, astfel că nimeni nu s-ar fi gândit că un cuplu atât de longeviv precum cel format candva de Deea și Dinu Maxer se va destrăma.

Dinu Maxer a trecut peste despărțirea de Deea Maxer?

Așa ar lăsa de înțeles prin intermediul postărilor din social media. Acesta are grijă să nu lase nicio oportunitate de a ieși și de a socializa să treacă pe lângă el. Dimpotrivă, cele mai recente fotografii de pe contul său de Instagram îl afișează în timp ce se afla la un eveniment din lumea mondenă.

În ce relații se află cei doi bărbați din viața Deei Maxer

Recent, invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Deea Maxer a vorbit pe marginea despărțirii de tatăl copiilor ei, dar și despre actuala sa relație.

„Eu am un iubit, sunt îndrăgostită şi da, spun asta și îmi asum! Și nu, nu este prea repede pentru că divorțul de fostul meu soț nu a fost în momentul în care v-am anunțat, detașamentul nostru sentimental a fost de foarte mult timp.

Dinu și Robert s-au intersectat. Nu stau împreună la discuții, dar au fost civilizați. (…) Îl respect, am stat cu el 18 ani, mai mult decât cu mama. Cu Robert Drilea, iubitul meu, m-aș căsători. (…) Acum e în showbiz, nu?(…) Deea Maxer e numele meu pentru că am doi copii cu numele de Maxer. Dar o să mă cheme Drilea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea”, a spus Deea Maxer, în urmă cu câteva zile, în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, de la PRO-TV.

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net