Mădălin Ionescu și suferința provocată de Omicron: „Am slăbit 5 kilograme. Am luat o infecție bizară în gât”

Ultima actualizare:

Mădălin Ionescu a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre starea lui de sănătate, după ce s-a luptat cu virusul Omicron, pe care l-a luat dintr-un restaurant de lux din Poiana Brașov. Prezentatorul de la Metropola TV a slăbit 5 kilograme în trei săptămâni din cauza bolii. Plămânii i-au fost afectați 15% și este de părere că nimeni nu va scăpa de virus,  indiferent despre ce varianta COVID vorbim.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu fac un cuplu pe cinste
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu fac un cuplu pe cinste

Vestea că Mădălin Ionescu a fost infectat cu Omicron, s-a luptat cu boala, după care a fost nevoit să ceară ajutorul medicilor a îngrijorat pe toată lumea, în special pe cei care urmăresc cu interes emisiunea prezentată de moderatorul tv la Metropola TV.

Mădălin Ionescu: „M-au ajutat medicii de la Matei Balș”

După ce tratamentul la domiciliu nu a dat rezultate 100%, fie pentru că nu l-a respectat totalmente, fie pentru că trebuia schimbat, prezentatorul TV a ajuns la Matei Balș, după cum Click! a dezvăluit.

„M-au sunat prietenii să mă întrebe dacă sunt pe moarte. Toată lumea s-a panicat. Am făcut pneumonie, într-adevăr. M-am dus la Matei Balș ca să aflu ce am, nu ca să rămân acolo. Am fost în ambulatoriu.

Am făcut niște cocktailuri cu vitamine acasă, de asta am mâinile pline de vânătăi, dar nu am ajuns în stare gravă la spital sau în perfuzii. Plămânii mei au fost afectați 15%, din fericire pentru mine. M-am dus la timp la spital tocmai ca să nu ajung în stare gravă la spital.

M-am dus la timp, poate ajungeam în stare gravă. Am avut o formă ușoară, care, nu știu, pe un fond al nerespectării tratamentului, în prima fază, s-a mai acutizat. M-au ajutat medicii de acolo, care sunt excepționali. Excepționali medicii de la Balș. M-am dus pe picioare la spital.”, a declarat Mădălin Ionescu, în exclusivitate pentru Click!

Mădălin Ionescu a slăbit 5 kilograme după infecția cu Omicron

Infecția cu Omicron nu a fost însă prea blândă cu Mădălin Ionescu, căci i-a afectat plămânii în proporție de 15%, i-a tăiat pofta de mâncarea și l-a adus în stări de rău pentru care a fost nevoie de consult medical. Prezentatorul de la Metropola TV a mărturisit că, ulterior, o altă bacterie contactată la nivelul gâtului i-a creat disconfort. De altfel, în perioada recuperării și carantinării, Mădălin Ionescu a slăbit 5 kilograme.

„Am dat apoi într-o altă infecție la nivelul gâtului. Este o chestie bizară, de la spital, ori de la fiica-mea de la grădiniță, că se văita într-o zi că o durea gâtul, probabil am contactat-o și eu, dat fiind faptul că organismul este slăbit. Nu am putut să mănânc, am slăbit cinci kilograme în timpul ăsta. Virusul l-am luat, cel mai probabil, de la Poiana Brașov. Am fost într-un restaurant celebru din Poiană, erau mesele unele lângă altele.”, a declarat Mădălin Ionescu, pentru Click!

De altfel, prezentatorul tv crede că toți oamenii vor trece prin boală, dat fiind faptul că Omicron mai repede direct varianta Delta, tulpini ale virusului SARS-CoV-2 .

„Nu cred că scapă cineva de virusul ăsta. Omicronul este foarte contagios. Cu mască, fără mască, vaccinat, nevaccinat, nu v-a scăpa nimeni. Booster, fără booster, toată lumea va face. Că faci o formă mai ușaoră dacă ești vaccinat, nu știu.”, a mai spus Mădălin Ionescu.

Prezentatorul tv trece pentru a doua oară prin boală, fiind infectat, în trecut, și cu varianta Delta. Întreaga familie a vedetei tv a contactat virusul SARS-CoV-2, printre care și socrii, soția și copiii. De menționat este că Mădălin Ionescu este vaccinat cu două doze, lucru care, consideră el, i-a salvat viața.

Mădălin Ionescu este căsătorit cu superba Cristina Șișcanu, fostă concurentă „Bravo, ai Stil”, prezentatoare tv, influencer și mamă. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau colegi la Antenă, însă chimia a fost atât de puternică încât au devenit și cuplu. Soția lui Mădălin Ionescu a fost mamă și pentru cei doi copii ai săi din prima căsătorie, care au rămas în custodia sa după divorțul de prima soție. De altfel, cei doi au o minunăție de fetiță, pe Petra, în vârstă de 4 ani.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net