Dinu Maxer și Măruță, în război total! Artistul îi dă replica prezentatorului Pro TV: „Se agață de numele meu, că e numărul unu în Google”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

S-a încins scandalul în showbiz! Dinu Maxer și Cătălin Măruță sunt la cuțite după ce Deea a apărut în emisiunea acestuia de la Pro TV și a declarat că Dinu ar fi fost „violent verbal”. Acuzat de Cătălin Măruță că este dornic să apară pe prima pagină cu orice chip, Dinu Maxer i-a dat o replică dură, direct de la Dubai, lui Măruță, pentru Click!

Deea și Dinu Maxer au anunțat amiabil divorțul! Nu a fost rost de scandal pe marginea separării, asta până acum! Se pare că divorțul Maxerilor face victime colaterale!

Dinu a ajuns, mai nou, în scandal cu prezentatorul Pro TV Cătălin Măruță , după ce acesta a avut-o ca invitată în emisiunea sa pe fosta soție, Deea, la rubrica „Sosurile iuți”! Acolo, Deea a rostit primele cuvinte deloc măgulitoare la adresa fostului ei soț. Cel mai deranjant a fost faptul că Deea l-a catalogat pe Dinu ca fiind „violent verbal”!

Dinu Maxer a considerat că Măruță a păcălit-o pe Deea și a făcut-o să vorbească despre căsnicia lor și despre motivul divorțului, adresându-i o serie de întrebări vădit răutăcioase și tendențioase.

Cătălin Măruță nu s-a lăsat mai prejos și i-a zis lui Dinu că ar viza cu ostentație aparițiile pe prima pagină, de când cu divorțul. Interesant este că cei s-au și întâlnit, față în față, deunăzi la lansarea clinicii dentare Identity, însă acolo și-au dat mâna ca doi buni prieteni.

Plecat la Dubai până vineri, Dinu Maxer i-a dat, însă, o replică usturătoare lui Cătălin Măruță, pentru Click!

Deși am fost ocupat zilele astea cu relansarea trupei AXXA și cu filmarea noului clip la piesa Marea te cheamă (2023), nu am putut să nu observ căci comentariile legate de apariția Deei la Măruță au continuat într-o direcție greșită.

Legat de acuzațiile lui Cătălin (pe care îl cunosc din 1999, când debutam impreună la o emisiune TV în rol de prezentatori) că „Maxer a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare şi a zis <Bă, ce fain este și hai să mai zic ceva>”, vreau să-l informez că nu inițiez eu aparițiile din presă, ci doar răspund afirmațiilor false, dar și întrebărilor pertinente.

Dinu: „Poate că Măruță se agață de numele Maxer!”

Lui vreau doar să-i spun, așa cum am făcut-o cu zâmbetul pe buze la lansarea clinicii Identity unde ne-am și întâlnit, că, după o săptămână în care am ocolit toate întrebările rautăcioase legate de declarațiile de la el din emisiune, am apărut la o alta emisiune și am spus: «Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forţate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă.

De pildă, dacă mă pui să-ți spun un defect al Deei, pentru că asta i s-a întâmplat ei, iar tu-l pui în contextul despărţirii, aceasta e o formă de manipulare» . Este o părere proprie, confirmată și de prietenii mei psihologi cu care m-am consultat.

Cătălin mă acuză pe mine că eu vreau să fac prima pagină cu orice chip! Eu, unul, aș zice că e invers, poate că el este cel care se agață în momentul acesta de numele lui Dinu Maxer, care s-a dovedit că este numărul unu pe Google!

Deea nu a spus nici o secundă că Dinu ar bate câmpii. Nu am bătut câmpii deloc, eu am discutat foarte mult cu Deea pe marginea a ceea ce a spus la Cătălin Măruță în emisiune!”, a declarat Dinu Maxer, pentru Click!

De la ce a pornit scandalul? Deea, în emisiune la Măruță: „ Dinu este violent verbal!”

Fosta soție a lui Dinu Maxer (49 de ani), Deea (33 de ani), a fost invitată, recent, la „Sosurile picante”, rubrică unde vedetele vin să răspundă unor întrebări incomode din partea lui Cătălin Măruță.

La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era irascibil. Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el.

Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorț. Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante”, i-a spus Deea lui Măruță, la „Sosurile picante”.

Cătălin Măruță (45 de ani) a răbufnit, la rândul lui, în ediția de vineri, 9 iunie, a emisiunii „La Măruță”, la adresa lui Dinu Maxer.

Mi se mai întâmplă să citesc prin ziare, după rubrica asta, tot felul de declarații și tot felul de prostii. De exemplu, la noi a fost Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer. Dinu nu a fost prezent aici când a fost Deea la sosurile picante și s-a apucat el să spună pe la ziare: «Deea a fost păcălită de Măruță în emisiune. I-a căzut în plasă, a fost manipulată».

Am sunat-o pe Deea și am întrebat-o dacă a zis așa ceva, iar ea mi-a spus: «Nici vorbă! Eu sunt femeie matură, asumată». A spus că Dinu bate câmpii. Dinu Maxer a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare și a zis «Bă, ce fain este și hai să mai zic ceva». Asta este pentru telespectatorii mei, care uneori citesc doar titlurile și se întreabă dacă așa este la sosurile picante”, a spus Cătălin Măruță, la Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net