Copiii lui Dinu Maxer îl acceptă pe noul iubit al Deei ca tată vitreg!: „Am fost șocat!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer nu i-a traumatizat deloc pe cei doi copii ai cuplului. Mai mult decât atât, Maysa și Andreas l-au acceptat deja pe iubitul Deei, Robert Drilea, care are mari șanse să le devină tată vitreg în viitorul apropiat.

Dinu Maxer (49 de ani) se află, momentan, în căutarea unei noi iubiri, după divorțul de Deea și relația eșuată, după doar o lună, cu Ada. De partea cealaltă însă, Deea Maxer și-a găsit un iubit stabil, în persoana lui Robert Drilea, iar relația dintre ei înaintează cu pași repezi.

Deea nu exclude posibilitatea unei noi căsătorii și chiar a afirmat, recent, într-o emisiune tv, că ar putea să o cheme în curând Drilea. Cert este că sunt mari șanse ca fosta soție a lui Dinu Maxer să-și oficializeze relația cu noul iubit, mai ales ca aceasta a reușit să intre foarte repede în grațiile celor doi copii, Maysa și Andreas.

Dinu Maxer: „Robert o face fericită pe Deea!" 

Lui Dinu Maxer nu i-a picat prea bine faptul că cei doi copii ai săi l-au acceptat atât de ușor pe noul bărbat din viața Deei.

Știu că toată lumea a fost șocată că eu, unul, l-am acceptat foarte ușor pe iubitul Deei. Am dat noroc cu el, vorbim, ne înțelegem ca între bărbați. Dar, am considerat că e mai important faptul că el a făcut-o fericită pe Deea, care este mama copiilor mei. Până la urmă, fericirea ei se răsfrânge și asupra copiilor mei.

Eu chiar mi-am dorit mult ca Deea să-și găsească un bărbat, care să o scoată din depresia post divorț în care intrase. Eu am avut-o pe Ada, care a fost o relație pansament, și am observat că ea suferea mult atunci pentru că eu îmi găsisem deja pe altcineva, și ea nu.

Copiii au trecut cu bine peste acest șoc al separării noastre. Ei l-au cunoscut deja pe Robert, noul iubit al Deei. Recunosc, însă, că pentru mine a fost un șoc mare că Maysa, mai ales, l-a aceptat foarte repede pe el. și Andreas la fel!”, ne-a mărturisit Dinu Maxer.

Cum răspunde acuzațiilor de violență din partea Deei?! Maxer: „Nu știa ce vorbea!”

Dinu Maxer a fost atacat de fosta lui soție, în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Acesta a afirmat că fostul ei soț ar fi fost violent verbal cu ea.

Nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Vreau să cred că ea nu și-a dat seama ce vorbea la acel moment. Nu mă așteptam să iasă public să spună așa ceva!”, a mai spus Dinu Maxer, pentru Click!

În prezent, Deea și Dinu Maxer, dețin custodia comună a celor doi copii ai lor, așa că îi împart între ei, în funcție de programul fiecăruia.

Noi avem custodie comună și acest lucru ne ajută foarte mult. Când e plecată Deea, copiii stau cu mine, când am treabă eu, se oferă ea să-i țină, iar când aveam treabă amândoi îi lăsăm la părinții Deei.

Plec la mare în perioada următoare, o iau pe Maysa doua săptămâni la mine, pentru că Deea pleacă în vacanță cu iubitul. Eu o să prezint acolo Miss Plaja, spectacolul pe care-l fac de peste 10 ani”, a adăugat artistul de la trupa AXXA.

Click! spune

În momentul de față, Deea și Dinu Maxer, locuiesc în același bloc, dar la etaje diferite, unul la etajul doi și altul la etajul cinci. Cei doi au rămas prieteni de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas (11 ani) și Maysa (de 3 ani), pe care îi cresc împreună.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net