Iubita lui Dorian Popa a plecat în vacanță fără artist. Care este motivul și alături de cine a plecat

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, și-a făcut bagajele, recent, și a plecat, pentru câteva zile, în vacanță, fără partenerul său de viață! Iar cea care a însoțit-o este chiar Ruby, o apropiată a celor doi amorezi.

Claudia Iosif alias Babs trăiește o frumoasă poveste de iubire, de mai mulți ani, cu unul dintre cei mai râvniți bărbați din România și anume....Dorian Popa! Pentru că are o agendă încărcată de spectacole, în această vară, a devenit dezvoltator imobiliar și are multe contracte de imagine pe care trebuie să le onoreze, cântărețul nu a putut să își rupă măcar câteva zile pentru concediu, din cauza programului încărcat, și să plece împreună cu partenera sa de viață.

Așa că, simpatica Babs, a ales să meargă în vacanță, la soare și relaxare, alături de Ruby, cu care se pare că se înțelege foarte bine. Pentru că are o legătură foarte apropiată cu fanii săi, atât Ruby, cât și Claudia au postat mai multe imagini, pe conturile lor de Instagram, din vacanță.

Atente la ținute

Chiar dacă au plecat în vacanță, cele două au avut mare grijă la ce pun în valiză. Asta pentru că cele două prietene erau îmbrăcate corespunzător. Iubita lui Dorian Popa, în una dintre imaginile postate, apărea într-o ținută lejeră, de in, din două piese ce i se potrivea perfect, iar Ruby într-o fustă lungă, de plasă, verde fosforescent și un top tot de aceeași culoare care îi scoteau sânii în evidență. Bravo, măi fetelor, de la noi aveți un zece!

Dorian Popa, artistul – muncitor

În timp ce partenera sa se află în vacanță, la relaxare, simpaticul Dorian Popa muncește de zor. Din ultimele postări pe care le face pe contul său de socializare, putem vedea că vedeta nu stă nici măcar o clipă, având în vedere că are foarte multe postări în care promovează, se asociază cu diferite firme, de unde și câștigă și bani frumoși.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net