Dorian Popa și Zanni ex-Survivor se vor vedete în filme! Click! le-a aflat toate planurile

Chiar dacă abia a venit vara, televiziunile se pregătesc de zor pentru grilele de toamnă și pun la cale noi proiecte. Deja se știe că Antena 1 are două seriale, la fel și cei de la Pro TV și mai pregătesc încă un proiect. Surpriza vine de la actorii sau vedetele din diferite producții care dau probe pentru noi seriale.

Dorian Popa si Zanni au dat probe
Dorian Popa si Zanni au dat probe

Fanii serialelor de televiziune așteaptă cu nerăbdare toamna aceasta, căci se aude că vom avea producții noi. Deocamdată proiectul secret despre care nu se știe nimic este cel produs de Millo Simulov, care a lucrat și la ”Clanul” și se pare că i s-a dat pe mână un nou proiect. Oricum, surprize în distribuție vom avea și de la ”Clanul” dar și la ”Las Fierbinți”, de la Pro TV sau în distribuția altor producții precum ”Lia, soția soțului meu” și în ”Lasă-mă, îmi place! Camera 609” de la Antena 1.

Și pentru că toamna se apropie am observat pe canalele lor de Youtube că două vedete de la noi au dat castinguri pentru noi producții. Primul despre care vă spunem că a dat probă pentru un rol secundar este Dorian Popa care a dat casting cu Denis Hanganu.

Dorian Popa revine la seriale tv?
Dorian Popa revine la seriale tv?

Se știe deja că solistul musculos și ifluencerul are experiența pentru că a debutat în serialul ”Pariu cu viața”, de la Pro TV, apoi a jucat în ”O nouă viață” de la Acasă, apoi a jucat în ”Sacrificiul” la Antena 1 și în câteva filme pentru marele ecrane și a avut destule apariții în emisiuni de televiziune și reality-show-uri. Deci are experiență și se pricepe la lucrul cu camera de luat vederi, să nu uităm că face vlog și apare în videoclipuri. 

Și Zanni a dat probe

Recent și Edmond Zannidache a mers la casting și a dat probe pentru un rol într-un serial de televiziune. Fostul Faimos de la Survivor a făcut un vlog din cadrul probei respectivă, însă nu a avut voie să publice sonorul la casting. Așa că fanii se pot aștepta la orice.

Zanni va juca in seriale?
Zanni va juca in seriale?

Și Zanni are experiență cu camera de luat vederi, fiind cooptat în mai multe proiecte, unul dintre ele fiind ”Survivor”, de la Pro TV, a mai fost la diverse emisiuni ale Antenei 1 și alte proiecte pe Voyo, la Pro TV unde a făcut un podcast cu foștii concurenți. Să sperăm că îl vom vedea pe solist într-un viitor rol de efect, așa cum merită îndrăgitul solist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net