Dorian Popa nu are stare! A doua zi după operația la picior, a cântat la un majorat: „Ne place munca!”

Ultima actualizare:

Dorian Popa (34 ani) s-a operat la picior pe 9 martie, diagnosticul fiind ruptură de ligament încrucișat anterior genunchi drept, ligamentoplastie anatomică cu autogrefon tendon semitendinos și gracilis, conform fișei sale medicale. Operația nu l-a ținut pe loc, căci a doua zi, cântărețul a plecat la Brașov pentru un concert.

Artistul s-a operat la un spital privat și totul a decurs foarte bine. Atât de bine, încât a doua zi după operație, Dorian Popa a cântat la un majorat, acolo unde a făcut senzație printre invitați.

A ajuns la Brașov, a doua zi după operație, iar în penthouse-ul unde s-a cazat a declarat că a fost tratat mai bine ca la spital, pentru că un angajat a venit din oră în oră să îi schimbe gheața de la picior, pentru ca el să fie în formă maximă la concert.

A doua zi după operație  direct la Brașov, la majorat, pentru că ne place munca și ne place și distracția în același timp”, a declarat Dorian Popa, care nu a putut rata petrecerea de majorat la care a fost invitat să facă act de prezență și să cânte.

Artistul a cântat așezat pe un fotoliu, care a avut suport pentru a-i putea sprijini piciorul operat. Chiar și așa, Dorian Popa a făcut atmosferă.

Cântărețul nu s-a despărțit nici de această dată de Chelutzu, bulldogul său francez, pe care l-a luat cu el la Brașov, iar animăluțul l-a așteptat cumințel la hotel. Totul a ieșit conform planului, iar Dorian Popa s-a declarat fericit că a reușit să facă față programului său încărcat, deși a fost în cârje și cu un picior imobilizat.

Cum s-a accidentat Dorian Popa la picior

Dorian Popa a făcut un vlog pe canalul său de Youtube și a povestit acolo cum a reușit să se accidenteze în propria curte la genunchi. El a mărturisit că a alunecat și a căzut pe gheață, iar de atunci a început „distracția”.

Eram pe jos, știu că am împins în interior și s-a auzit clanc, și genunchiul a intrat la loc, fraților, și după ce a intrat genunchiul la loc și am zis că e bine, n-a fost chiar așa rău, am dat să mă ridic, după care efectiv m-am prăvălit precum un om care și-a luat KO. De ce? Pentru că în momentul în care m-am ridicat în picioare, ligamentul meu colateral intern, de care domnul doctor a spus că este totalmente rupt de femur, deci ligamnetul ăla nu se mai ține, mă, de femur, de nicio formă, a sărit și efectiv nu am mai avut stabilitate, m-am prăvălit că o clădire căreia îi pui bombă la structură, fraților.

Că să înțelegeți cât de importantă este structura unei clădiri și cât de importantă este fundația. Genunchii sunt structura noastră (…) După ce mi-a bălăngănit genunchiul ăla în toate felurile, eu m-am gândit să mă târâi în fund, filmările vorbesc de la sine, am luat carcerul și m-am gândit să continui…În momentul ăla nu eram așa sigur că va fi de operație. Când am văzut că nu pot să mă ridic m-am cam speriat.

Și zic, hai măcar să iau carcerul, să termin ce am de terminat un pic la gheața aia… dar când făceam cu carcerul așa, să direcționez apa stânga-dreapta, genunchiul meu bălăngănea stânga-dreapta singur, pe pământ și zic, nu e ok! Stăteam și în frig, am căzut și în gheață cu fleoșcăiala, cert este că avem deja o primă săptămână de muncă cu piciorul semi-imobilizat în orteză, am făcut rost și de cea mai nebună dubă de pe planetă, pe care o să o vedeți zilele astea la muncă, ne-am făcut treaba așa, cătinel, și în weekend și nu ne lăsăm pentru că cel mai important este să pedalezi atunci când îți este cel mai greu”,  a povestit Dorian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net