Metoda prin care Constantin Enceanu a slăbit 5 kilograme după operația la genunchi

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Îndrăgitul interpret de muzică populară Constantin Enceanu (58 ani) a suferit în luna noiembrie a anului trecut o importantă intervenție chirurgicală la genunchi. A făcut recuperarea ca la carte, acum se simte bine, în plus, a reușit să dea jos și câteva kilograme, ceea ce este un lucru bun pentru că greutatea corpului nu mai apasă, ca înainte, pe genunchiul operat.

Constantin Enceanu a slăbit 5 kilograme!

Constantin Enceanu a vrut să scape de grăsimea în plus, așa că a dat jos kilogramele în plus. Până la urmă, sănătatea e mai importantă, dar și cum ne simțim, iar artistul s-a dorit mai slab.

Vezi și: Constantin Enceanu, melodie tulburător de emoționantă în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

„Am slăbit vreo 4-5 kilograme! Asta a fost ambiția mea, să slăbesc și să fac și recuperarea. Mi-a zis doctorul după operație să am grijă să nu mă îngraș. Făcând zi de zi mișcare și exercițiile pentru recuperare, am avut grijă și la alimentație și am slăbit puțin.

De exemplu, dacă iei 5 kilograme în plus, echivalează cu 15 kilograme în plus puse pe genunchi și atunci apasă pe el această greutate. Eu după o lună și jumătate de operație am renunțat la tot!

Doctorul a zis că o lună de zile să merg cu cadrul, apoi timp de trei săptămâni cu două cârje și după o lună și jumătate să rămân doar cu o cârjă. Dar după o lună am renunțat la tot.

Acum două luni de zile, după operație, făceam recuperare la greu! Îmi mai fac și singur exercițiile pe care pot să le fac. Inițial, în noiembrie și decembrie am făcut recuperare și exerciții în fiecare zi.

De la 1 ianuarie vroiam să fac o zi da și una nu, dar nu m-a lăsat terapeutul. Se pare că până în martie trebuie să fac zilnic aceste exerciții, câte 2 ore pe zi că să mă refac cum trebuie!”, ne-a declarat Constantin Enceanu.

Iată și: EXCLUSIV Constantin Enceanu nu-și revine după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. «Era atât de pornit să se ducă»

Răsfățat de nepoți

Constantin Enceanu a fost răsfățat de familie în perioada sărbătorilor de iarnă și nu numai, atunci când încă se deplasa după operație cu ajutorul cârjelor iar nepoții săi de 6 și respectiv 9 ani, i-au sărit în ajutor.

„Trebuie să lucrezi și la psihic, să fie totul ok, ca să mergi fără teamă. E puțin mai greu cu recuperarea, am plecat pe 3 luni. În 4-5 luni o să fiu 100% recuperat. La spectacole merg, fără probleme. În februarie am la Roma, în Italia, la începutul lunii martie plec în Spania. Nepoții meu au rămas impresionați de faptul că mergeam cu cârjele și le-am explicat că până acum „Bunelu” a avut grijă de ei, acum trebuie să aibă ei grijă de mine. Le-am cerut un pahar cu apă și au alergat amândoi să mi-l aducă…”, ne-a mai povestit Constantin Enceanu.

Nu a trecut nici acum peste moartea lui Petrică Mîțu Stoian

De câte ori urcă pe scenă alături de Nicolae Botgros, îndrăgitul interpret de muzică populară Constantin Enceanu își amintește cu drag de bunul său prieten și coleg de scenă, regretatul Petrică Mîțu Stoian, care s-a stins din viață mult prea devreme și pe neașteptate, pe 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani.

Urmărește și: Constantin Enceanu, detalii despre ultima filmare cu Petre Mîţu Stoian: «Se simţea foarte obosit, respira greu, după COVID»

Atunci când am făcut primele înregistrări cu domnia sa și cu Lăutarii de la ChișInău, cu toate că am fost cam greu convins să fac cu dumnealor și m-a convins Petrică Mîțu Stoian, bunul meu prieten, Dumnezeu să-l odihnească, zice «Bă, dacă ai să înregistrezi o dată cu Botgros și cu Lăutarii de la Chișinău, în studio, nu o să mai vrei să mai faci cu nimeni altcineva!» Nu l-am crezut prima dată, dar cu chiu, cu vai m-am lăsat convins și am făcut primele înregistrări și a avut perfectă dreptate!", a declarat artistul, acum ceva timp. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net