Constantin Enceanu, melodie tulburător de emoționantă în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

16 februarie 2022

Constantin Enceanu a anunțat chiar de ziua lui de naștere că a înregistrat o piesă în memoria regretatului Petrică Mîțu Stoian.

mitu stoian constantin enceanu jpeg
Constantin Enceanu, melodie tulburător de emoționantă în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu împlinește azi 58 de ani, iar de ziua sa, artistul a anunțat că a înregistrat o melodie răvășitoare în memoria regretatului său prieten și maestru, Petrică Mîțu Stoian. 

Constantin Enceanu a compus o melodie pentru Petrică Mîțu Stoian, în care și-a exprimat dorul față de cel care i-a fost ca un frate. Astfel, Enceanu reușește să și-l apropie pe bunul său prieten Petrică Mîțu Stoian, chiar dacă artistul nu mai este printre noi. 

Constantin Enceanu a mărturisit că multe persoane l-au întrebat când anume va înregistra o piesă în memoria lui Mîțu Stoian, însă pentru artist acest proces nu a fost deloc unul ușor. 

stanga
dreapta
constantin enceanu sala palatului bucuresti 2014 40 jpeg
1 enceanu fiica si nepot jpeg
enceanu cujjj hagi copy jpeg
foto caseta 2 cu enceanu si sotia lui jpeg
constantin enceanu foto facebook   cont personal 1 0 jpeg

Enceanu a trecut cu greu peste moartea lui Mîțu Stoian, iar scandalurile pe care le-a generat trecerea în neființă a maestrului n-au făcut decât să-l mâhnească pe artist. 

Constantin Enceanu a dezvăluit că urmează să plece în SUA, unde își va celebra ziua de naștere alaturi de prieteni, în Los Angeles.

Nu întâmplător am ales s-o postez cu o zi înainte de ziua mea de naștere. Multă lume mă întreba pe cand o melodie în memoria lui Petrica, unii chiar îmi reproșau. Nu e chiar așa ușor să faci o melodie, trebuie s-o treci prin filtrul sufletului. Alaltăieri când am înregistrat-o, mi-a fost foarte greu, am reluat-o de vreo cinci ori pentru că îmi dădeau lacrimile la a patra strofă. Eu am scris versurile, sunt trăirile mele acolo”, a declarat Constantin Enceanu pentru Star Popular.

Artistul resimte profund absența lui Mîțu Stoian, mai ales în astfel de momente speciale, când odinioară maestrul se afla lângă el și sărbătoreau împreună. 

Enceanu a declarat că va filma și un clip pentru piesa închinată în memoria lui Mîțu Stoian. 

Constantin Enceanu, răvășit de moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Colegii de breaslă ai lui Petrică Mîțu Stoian, printre care Constantin Enceanu, Niculina Stoican, sau impresarul Doru Gușman, au fost copleșiți de durere la moartea acestuia, mai ales că nimeni nu se aștepta ca un om în putere ca Mîțu Stoian să se stingă atât de brusc.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins fulgerător din viață în noiembrie anul trecut în urma unor complicații survenite de la un tratament post-Covid. Dispariția artistului a îndoliat lumea muzicii populare și, din păcate, a iscat multe controverse și scandaluri. 

Clinica unde maestrul a făcut un tratament cu oxigen hiperbaric a fost anchetată de autorități, care au descoperit mai multe nereguli. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg