Constantin Enceanu, în stare de șoc după moartea lui Petrică Mâțu Stoian: «Am încercat să-l aducem în Capitală»

image
Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian, colegi și prieteni de-o viață

Coleg de cântec și prieten de suflet cu Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu este în stare de șoc la aflarea veștii că solistul, care îi era ca un frate, a murit. Petrică Mâțu Stoian s-a stins sâmbătă, la vârsta de 61 de ani, fiind în stare gravă pe secția ATI, la spitalul din Reșița.

Constantin Enceanu, colegul artistului, a intervenit telefonic la România TV, unde a izbucnit în lacrimi: „Ce să spun? Sunt răvășit, nu-mi vine să cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. Joi, în jurul orei 20:30, ne întorceam de la București, eu am mai întârziat puțin, el ajunsese în Craiova, mi-a spus că e drumul destul de aglomerat. Atunci mi-a spus că pleacă la Reșița, că vrea să se refacă după COVID-19, să-și revigoreze plămânii. Azi, când am aflat că îi e rău, nu mi-a venit să cred. După prima ședință s-a simțit bine, a mers în cameră seara, în cursul nopții a început să se simtă rău, la 3 au venit cu salvarea și l-au dus. Azi, de la ora 13:00, lucrurile au început să se complice. Am încercat să-l aducem în Capitală, aveam promisiuni că mâine dimineață îl va prelua un elicopter. Din nefericire, inima lui nu a mai rezistat și a plecat dintre noi“, a încheiat, în lacrimi, Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu: "Dumnezeu a fost dur în seara asta"

Enceanu a primit vestea dureroasă prin telefon, din partea doctorului care a avut grijă de Petrică Mâțu Stoian. Se pare că medicii și colegii artistului s-au mobilizat să îl aducă pe acesta la București, mâine dimineață, avionul care trebuia să îl transporte era pregătit însă inima artistului a cedat mult prea devreme și nu s-a mai putut face nimic. "Ne sunam și ne ceream părerea unul la celălat, pentru orice lucru discutam. Dumnezeu a fost dur în seara asta, mi-a luat unul dintre ce mai buni prieteni, am făcut lucruri frumoase împreună! Este dureros!", a mai spus Constantin Enceanu, la România TV.  

Citește și:

Petrică Mâțu Stoian a murit. Solistul era internat în stare gravă la ATI Reşiţa

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg