Constantin Enceanu, detalii despre ultima filmare cu Petre Mîţu Stoian: «Se simţea foarte obosit, respira greu, după COVID»

Ultima actualizare:

Constantin Enceanu şi Petrică Mîţu Stoian au avut sute de concerte împreună, vorbeau aproape zilnic la telefon, glumeau şi îşi făceau planuri de viitor. Enceanu a povestit cum a fost la ultima filmare pe care a avut-o cu Mîţu Stoian, exact cu două zile înainte de a muri.

"Ultima dată ne-am văzut joi (4 noiembrie n.r.) la o filmare pentru Revelion şi, după ce am terminat filmarea am început să glumim, cum făceam noi de fiecare dată. Atunci, Petre mi-a spus că va pleca la clinica privată de la Reşiţa. Mi-a spus că simţea că are o respiraţie mai greoaie după ce a avut COVID. „Vreau să mă duc să-mi refac plămânii, mi s-a recomandat oxonoterapie şi vreau să mă tratez." A spus că 15 zile nu va fi în Craiova. A plecat vineri dimineaţa şi vineri după amiaza a început să se simtă rău, după primul tratament.

Nu înţeleg ce s-a întâmplat, nu înţeleg. Petre era vaccinat, avea ambele doze, cu Pfizer făcute. S-a ferit mult, a evitat filmările, era responsabil. Unii realizatori s-au şi supărat pe el. Chiar s-a izolat împreună cu familia Guşman din dorinţa de a se proteja.

Când a avut COVID a avut temperatură vreo 3-4 zile, dar nu o temperatură mare, zicea că a avut 37 cu 6, nu a fost ceva de speriat, a fost tratat ambulatoriu, apoi lucrurile au intrat în normal. Ne-am întâlnit şi marţi, şi joi, cum v-am spus. Îmi spunea că se simte obosit, că trebuie să-şi repare plămânii, că nu-i place cum respiră", a declarat Constantin Enceanu.

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net