Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă „războiul” cu Constantin Enceanu: „Îl dau în judecată!”

Ultima actualizare:

Neînțelegerile continuă între sora regretatului artist Petrică Mîțu Stoian, Maria Tărchilă, și prietenul bun al solistului, Constantin Enceanu. Se pare că cei doi nu au reușit să îngroape securea războiului, iar noi acuzații au fost făcute!

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian Foto: Captură Video
Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian Foto: Captură Video

Chiar în ziua în care Constantin Enceanu a înregistrat o piesă în memoria regretatului său prieten, Petrică Mîțu Stoian, sora acestuia din urmă a avut o intervenție în direct, la Antena Stars, în cadrul căreia l-a amenințat pe Enceanu.

Maria Tarchilă i-a interzis acum lui Enceanu să îi mai pronunțe numele, după ce între cei doi s-a iscat un adevărat scandal, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Se pare că întreaga situație a apărut din cauza averii lăsate în urmă de regretatul solist, care a generat puternicul conflict.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian l-a amenințat pe Constantin Enceanu că îl dă în judecată

Sora lui Petrică Mîțu Stoian a susținut că interpretul de muzică populară o face de râs în presă, iar ea nu mai acceptă acest lucru. Mai exact, Maria Tărchilă l-a amenințat pe Constantin Enceanu că îl dă în judecată, în cazul în care de acum înainte o să-i mai pronunțe numele în vreo emisiune sau mesaj.

Prietenia dintre el și Mîțu se dovedeste acum. Să își vadă de familia lui. Să nu mă mai denigreze pe mine în presă. El nu are niciun drept și nu înțeleg care este rolul lui aici. Să nu mai zică că Mâțu a fost sărac.

Dacă mai pronunță o singură dată numele meu o să aibă probleme cu legea. Dacă mă mai vorbește îl dau în judecată. Eu nu-i cer lui părerea. Cum putea fratele meu să fie sărac", a spus Maria Tarchilă, pentru sursa anterior menționată.

Constantin Enceanu, atac la adresa Mariei Tărchilă

În urmă cu trei zile, Constantin Enceanu a îndreptat, la rândul său, un atac către sora lui Petrică Mîțu Stoian, după ce a aflat că Maria Tărchilă și-ar dori să moștenească casa din Craiova, unde a locuit solistul în ultimele luni de viață. Enceanu a susținut că imobilul îi aparține lui Doru Gușman, impresarul regretatului interpret.

Maria nu știe ce vorbește, aberează, nu are cum să moștenească imobilul din Craiova. Ea a declarat ba că acea căsuță, în care a locuit Petrică, în ultima parte a vieții, și în care s-a ținut și parastasul, este a fratelui ei, ba că e de patrimoniu, a statului.

Să fie foarte clar! Casa e a lui Doru Gușman, el și soția lui au muncit în străinătate și au cumpărat aici, în Craiova, înainte de Revoluție. Pe atunci, nici nu se știau cu Petre”, a declarat Constantin Enceanu.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net