Sora lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave pentru impresarul Doru Gușman: «I-a controlat viața»

Ultima actualizare:

    Familia lui Petrică Mîțu Stoian îl acuză pe impresarul Doru Gușman că i-a controlat viața artistului
Familia lui Petrică Mîțu Stoian îl acuză pe impresarul Doru Gușman că i-a controlat viața artistului

Lucrurile au luat o întorsătură urâtă la nici 40 de zile de la moartea neașteptată a lui Petrică Mîțu Stoian. Maria Tărchilă, sora regretatului artist, a făcut acuzații grave în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

“I-a controlat viața, nu a avut o viață lui. Când era cu noi era descătușat, când era cu ei, era stresat. Cu Petrică eram în relații normale, cu familia Gușman, nu. Nu ne primea în casă, ne întâlneam în benzinărie cu el. Nu aveam ce cauta la el acasă, era eliminată mai multă lume. Cum era eliminată și Niculina. Nu voia să fim în preajma lui. Nu era lăsat să vină la întâlnire, venea pe furiș. Când suna la telefon, auzeam cum țipă la el și îl întreabă ce caută să ne vadă. Petrică a fost un artist minunat, dar nu știm ce a fost dincolo de asta. Au trăit pe spatele lui, a muncit el și au trăit toți pe spatele lui”, i-a spus Maria Tărchilă lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP.

Ceartă pe avere. Petrică Mîțu Stoian nu ar fi avut nimic pe numele lui

Sora lui Petrică Mîțu Stoian bănuiește că artistul nu ar fi avut nimic pe numele lui și că tot ce a agonist de-a lungul timpului ar fi pe mâna familiei impresarului Doru Gușman, cu care locuia. “Am vorbit cu domnul Gușman, am zis că îl lăsăm 40 de zile să se odihnească în liniște și apoi mai vorbim. Avem martori care vorbesc alte lucruri: că a fost forțat. Nu știu exact, dar verificăm. S-au mirat și avocații, au zis că este o speță dificilă.”

Maria Tărchilă a acuzat că impresarul l-a îndepărtat pe Mîțu Stoian de rudele de sânge. “Deocamdată, am deschis succesiunea și a rămas setată pentru ianuarie întâlnirea la doamna notar. Unii spun că nu va fi nimic, alții spun că e o avere. Noi nu urmărim averea nimănui, nici a lui Petrică, dacă va fi ceva, o să-i facem lui pomenile. Și casa, nu știu exact a cui este. Casa din Craiova nu era a lui Petrică și se pare că nici casa de la țară nu era a lui. Se pare că acea casă este pusă pe o firmă. Nu este nimic clar momentan. Acționara din firmă este familia la care Petrică a stat, noi nu am găsit acte care să dovedească cum a stat. Domnul Gușman deține tot ceea ce are Petrică Mîțu Stoian, se pare. Însă nu suntem siguri, așa că așteptăm să verifice notarul”, a mai spus sora artistului la Prima TV.

Petrică Mîțu Stoian, înmormântat lângă soția impresarului

Separe că Petrică Mîțu Stoian a vrut să-și doarmă somnul de veci lângă Maria Gușman, soția impresarului său, care s-a ocupat impecabil de imaginea lui. Prietenia și devotamentul Mariei l-au impresionat pe solist atât de mult, încât moartea ei l-a pus la pământ. Chiar recent, Petrică Mîțu Stoian povestise pentru Click! că moartea acestei prietene dragi i-a produs un șoc atât de puternic, încă slăbise 25 de kilograme în numai trei luni. 

Citește și:

EXCLUSIV Constantin Enceanu nu-și revine după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. «Era atât de pornit să se ducă»

Petrică Mâțu Stoian, o căsnicie, un divorț și nici un copil. «În privința recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net