Ultimele imagini cu Petrică Mâțu Stoian în viață! Cum a fost surprins

Ultima actualizare:

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață, la vârsta de 61 de ani pe data de 6 noiembrie. Ultimele imagini cu Petrică Mîțu Stoian au fost filmate pentru Revelionul de la TVR 2. Dar artistul a mai filmat și pentru Revelionul de la Acces direct la Antena 1 și Revelionul vedetelor de la Antena Stars. 

4 caseta petrica matu stoian 1 0 jpeg

Petrică Mâțu  Stoian, care a murit la începutul lunii noiembrie la 61 de ani, a filmat la mai multe posturi de televiziune, cu doar câteva zile înainte să se stingă din viață. Acesta se afla în stare gravă la secţia ATI de la spitalul din Reşiţa.

Ultimele imagini cu Petrică Mâțu Stoian în viață

Ultimele imagini cu Petrică Mîțu Stoian au fost filmate pentru Revelionul de la TVR 2, când se vor celebra cei 65 de ani ai Televiziunii Române, dar și cei 60 de ai Circului Metropilitan, într-o coproducție de zile mari. Regretatul artist a mai filmat și pentru Revelionul de la Acces direct la Antena 1 și Revelionul vedetelor de la Antena Stars. 

Celebrul interpret de muzică populară a râs, s-a distrat și a cântat câteva dintre cele mai îndrăgite melodii ale sale, pe care veți avea ocazia să le vedeți în noaptea dintre ani, atât la Revelionul de la TVR2 prezentat de Paul Surugiu-Fuego, cât și de invitații acestuia. Alături de ei, veți avea parte de o noapte de pomină, aproape cinci ore în care nu aveți cum să vă plictisiți, începând cu ora 22.00, în trei părți, până târziu în noapte.

image

Petrică Matu Stoian a fost la fel de vesel și plin de viață și la filmările pentru Revelion ale emisiunii Acces direct de la Antena 1, cât și la Revelionul vedetelor de la Antena Stars. Nimic nu prevestea tragedia, iar acest lucru a fost susținut atât de Mirela Vaida, dar mai ales de colegii lui, Steliana Sima și Constantin Enceanu, care au publicat imagi de la filmare, imediat după moartea artistului. 

Petrică Mâțu Stoian se afla în tratament post-Covid la o clinică privată din Caraş-Severin. El a început să se simtă foarte rău, fiind preluat de o ambulanță şi transportat de urgenţă la spitalul din Reșița, acolo unde a și decedat. El avea o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică.

Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Isverna, zona Plaiul Cloșanilor, județul Mehedinți. A debutat la cunoscuta emisiune „Tezaur Folcloric”, difuzată la TVR, fiind descoperit de realizatoarea Mărioara Murărescu. În perioada 1995-2021 a fost angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Tg. Jiu.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net