Ce „bijuterii” de mașini are Dorian Popa! „Însumează jumătate de milion de euro. Nu mă așteptam la așa ceva!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Este în culmea fericirii, deşi peste câteva zile urmează să intre într-o intervenţie chirurgicală. Dorian Popa e atât de bucuros că a reuşit până la vârsta de 34 de ani să aibă două maşini la care visa de mult timp, încât nimeni şi nimic nu îi mai pot şterge zâmbetul de satisfacţie de pe chip. Până şi genunchiul unde s-a accidentat şi are ligamentele rupte și o leziunea la menisc s-a recuperat mai uşor...

E de înţeles de unde satisfacţia pe care o simte Dorian Popa! Numai două dintre „bijuteriile” sale pe patru roți ale artistului însumează 500.000 de euro, recentul Lamborgini mult așteptat și un Mercedesul, și ambele sunt ca de revistă.

„Împreună aceste două căruțe însumează 500.000 de euro. 435 de cai putere versus 620 de cai putere. În final, aș vrea un Rolls-Royce Phantom în loc de acest GL. De 40 de ori mai mare este impozitul la Lamborghini Huracan față de Mercedes GL", dezvăluie chiar celebrul influencer pentru internauții care sunt fanii lui fideli și îl urmăresc zilnic pe rețelele sociale.

Dorian Popa visa și își imagina cum e să aibă așa bijuterii de mașini, dar nu se aștepta deloc să și le și cumpere și să dețină la 34 de ani două autoturisme pe care a dat în total jumătate de milion de euro.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, da! Am două mașchinete care însumează jumătate de milion de euro. Nu mă așteptăm la așa ceva. Cel puțin nu până la vârsta de 34 de ani. Chiar îmi arăta un prieten, zilele trecute, un vlog de acum patru ani, de pe canalul meu de YouTube, un vlog de-al meu, evident, în care mă uităm la două Mercedesuri care împreună însumau vreo 300.000 euro și spuneam că poate îmi iau în zece ani. Și râdeam cu băiatul care mi-a trimis vlogul și îi spuneam: «Uite, mă, vezi, că lucrurile se pot întâmpla chiar mai repede decât speri dacă muncești și îți vezi de lucrușoarele tale!»", a mărturisit Dorian Popa și pentru Click!

A dat gata prima casă din complesul său rezidențial

Dorian Popa foloseşte nişte cârje pentru a se deplasa / foto: arhiva personală
Dorian Popa foloseşte nişte cârje pentru a se deplasa / foto: arhiva personală

Dorian Popa mai are încă un motiv de mândrie. A terminate casele și le-a mobilat pentru că vinde la cheie locuințele pe care le construiește, suma fiind nici mai mult nici mai puțin de 200.000 euro pe bucată.

"Am ajuns la bun sfârșit! Primul house tour oficial! Am făcut toate aceste lucruri cu suflet! Vai de mine, piele de găină peste tot! Vreau și eu o casă din asta. Pot să îmi opresc și eu una, mă? Prima căsuța gata din Hatz Residence a fost achitată și a fost predată la suma de 200.000 de euro cu TVA inclus. Televizorul este și el în prețul casei, de asemenea, mașina de spălat este în prețul casei”, a povestit cel mai tare vlogger pe canalul său de youtube.

Se operează la picior de Mucenici sau de Ziua Bărbatului - 9 martie

Aceasta este una dintre „bijuteriile” pe 4 roţi din garajele lui Dorian Popa / foto: arhiva personal
Aceasta este una dintre „bijuteriile” pe 4 roţi din garajele lui Dorian Popa / foto: arhiva personal

Genunchiul lui Dorian Popa se simte mult mai bine la piciorul accidentat după ce a purtat ortezaă vreme de patru săptămâni, dar nu scapă de operaşie. Intervenţia a fost deja stabilită şi va avea loc curând, chiar de Sărbătoarea Mucenicilor (și a obiceiului celor 40 de pahare), care reprezintă, pentru unii, şi Ziua Bărbatului.

„Operația este pe 9 martie, abia aștept ca domnul doctor Codorean să îmi facă genunchiul cum trebuie. S-a vindecat foarte bine în aceste patru săptămâni de orteză și se pare că va trebui să intervenim asupra mai puținor lucruri decât se credea până în prezent. Credeam că se va interveni la mai multe, dar vindecarea a fost extrem de bună și de neașteptată, așa că mergem cu Dumnezeu înainte și ne reauzim după operație, sănătoși și tun!”, a mai spus, Dorian Popa, în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net