Dorian Popa, mutilat la «Ultimul trib»: «5 săptămâni am mers doar în cârje»

2 octombrie 2018
image
Sorana, accidentată la mână, Dorian, la picior

Concurent la „Ultimul trib”, filmat de Antena 1, în Madagascar, Dorian Popa s-a întors acasă mai devreme decât se aştepta, accidentat grav la piciorul stâng. Deocamdată se limitează să se mişte de acasă, la sală şi la studioul de filmare, de la Antena 1, pentru că piciorul încă mai are nevoie de recuperare. Iată toată povestea incredibilă!

Pe 12 august, Dorian Popa (30 de ani) s-a accidentat la piciorul stâng în timpul unei probe din reality-showul „Ultimul trib”, filmat în Madagascar, pentru Antena 1 (n.r. emisiunea este înregistrată, de aici acest decalaj de timp).

image
Solistul, culcat în salvare pentru îngrijiri medicale

Pe 15 august, solistul s-a întors în ţară, urmând să fie operat de doctorul Ion Bogdan Codorean pe 15 septembrie, după ce urma să i se desumfle piciorul. Deşi şi-a rupt ligamentele şi meniscul interior şi exterior, Dorian Popa este optimist şi spune că „dacă stau acasă şi mă plâng nu fac nimic, decât să-mi îngreunez situaţia. Doar trebuie să-mi protejez piciorul ca să nu se umfle şi mai tare”.

Doctorul i-a făcut o reconstrucţie de ligament încrucişat şi o reconstrucţie de ligament anterolateral. „Domnul doctor a fost sincer, am vorbit amândoi serios. Genunchiul se vindecă, mai am 3 săptămâni până voi încerca să încep să merg în el, să calc. Am avut iniţial 5 săptâmâni în care am mers doar în cârje. Am mai multe operaţii şi găuri în piciorul respectiv. Am închiriat un aparat în care se pun apă şi gheaţă, pe care l-a folosit şi fotbalistul Messi. Totul se transformă în lichid şi se pune pe picior şi se înlocuieşte procesul anevoios de recuperare. L-am închiriat pentru 4 săptămâni”, ne-a povestit Dorian Popa, în exclusivitate.

image
Aşa arăta piciorul lui Dorian după operaţie

image
Face glume şi spune că arată precum RoboCop

Solistul încearcă să nu meargă sau să se sprijine foarte mult în picior şi se limintează să ajungă la sală, la studioul de filmare de la „Xtra Night Show”, iar de acolo, acasă.Ce urmează în cariera şi în viaţa lui Dorian Popa? “Mai am două luni şi sper să termin casa. Pot să spun că tot răul spre bine, totul se întâmplă cu un scop. Am primit oferta de a fi prezent ca şi coprezentator la «Extra Night Show», de la Antena 1, alături de Cătălin Bordea”.

image
Anda Adam s-a întors în cârje de la “Exatlon”

În plus, Dorian Popa a primit şi oferta de a face reclamă la un detergent de vase. Solistul se pregăteşte să revină şi pe scenă din 12 octombrie, când îşi va relua concertele după o pauză de două luni.

Şi ei s-au accidentat la emisiuni tv

Emisiunile de tip reality-show au avut de-a lungul timpului o mulţime de accidentări.În 2015, la finala pentru „Ferma Vedetelor” (PRO TV), Augustin Viziru şi-a secţionat degetele de la mână cu toporul, în timpul duelului. Anda Adam a avut şi ea ruptură de ligament atât la „Dansez pentru tine”, cât şi la „Exatlon” (Kanal D), ajungând la operaţie.

Nu în ultimul rând, colegii lui Dorian Popa, de la „Ultimul trib”, au păţit diverse belele: Daniela Crudu s-a accidentat la mână, Paula Chirilă a fost lovită la un ochi, iar particule de nisip i-au zgâriat retina.

image
Anda Adam s-a întors în cârje de la “Exatlon”
bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
anda adam
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
5leona lewis insarcinata png
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg