Dorian Popa, imaginea zilei! Vedeta și-a asortat costumul cu mașina de 300.000 de euro pe care o deține

Dorian Popa (34 ani) este extrem de activ. După ce s-a operat la picior pe 9 martie, diagnosticul fiind ruptură de ligament încrucișat anterior genunchi drept, ligamentoplastie anatomică cu autogrefon tendon semitendinos și gracilis, totul pare că a reintrat în normal pentru artist.

Are agenda plină și este într-o continuă mișcare. Recuperarea merge foarte bine iar Dorian Popa se bucură din plin de mașina lui cea nouă cu mulți cai putere, Lamborghiniul din dotare cu care bate țara în lung și în lat, mai ales că i-a încăput în portbagaj geanta de Game Ready, în care are sistemul care îl ajută cu recuperarea la picior chiar și atunci când se află în mașină.

„Pot să spun că în ceea ce mă privește, Dumnezeu a avut grijă de toate”, spunea Dorian când a văzut că geanta lui de Game Ready se potrivește de minune în spațiul în care-și ținea alt accesoriu de la Lamborghini. Și pentru că a avut ieri un botez la care și-a făcut apariția cu mare stil, celebrul artist și vlogger  și-a asortat costumul cu mașina de sute de mii de euro pe care o conduce decapotată și uneori chiar și la bustul gol.

„Să-mi spuneți voi mie cine se mai asortează cu interiorul mașinii sale, fraților!”, a exclamat, tare mândru de el, Dorian Popa, artistul optând pentru un outfit elegant, un costum în culori alb-negru, la care a asortat un adidas alb și unul negru, ca să fie în tendințe și unic, ca de obicei.

Cheluțu l-a asistat la piscină pe Dorian Popa

Tot ieri, Dorian Popa a făcut prima baie pe anul ăsta în piscina lui din curte, iar Cheluțu l-a asistat lătrând de zor, fericit că se poate bălăci și el alături de stăpânul său celebru.

Dorian și-a încălzit apa din piscină în care a pus un termometru pentru a-i măsura temperatura. Și cum afară erau 23 de grade și în apa lui de acasă, 28  de grade, vedeta s-a grăbit să facă o săritură care l-a ajutat să plonjeze cu grijă în piscina pe care și-a amenajat-o pentru noul sezon fierbinte de vară care se apropie.

Între timp, între angajamentele pe care le are pentru evenimente și concerte, Dorian Popa trage tare la sală și se antrenează nu doar pentru a-și menține în formă fizicul de invidiat și pătrățelele de pe abdomen ci și pentru a se reface în urma operației suferită la picior. Nu îi este ușor, pentru că mai are câteva dureri însă cu ambiția și perseverența care îl caracterizează, Dorian Popa va trece repede și pe această problemă de sănătate care l-a “încolțit”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net