Dorian Popa le-a dat de gol! 5 vedete care l-au curtat pe celebrul influencer. Cu cine ar merge pe o insulă pustie?

Ultima actualizare:

Dorian Popa a dat cărțile pe față în ediția de vineri, 11 noiembrie, a emisiunii La Măruță, când a fost invitat la rubrica sosurilor iuți. Îndrăgitul influencer a dezvăluit cinci vedete superbe care i-au făcut avansuri în trecut. Totodată, Dorian a precizat ce actriță i-a picat cu tronc atunci când era ceva mai tinerel.

Dorian Popa a dat cărțile pe față! 5 vedete care l-au curtat pe celebrul influencer
Dorian Popa a dat cărțile pe față! 5 vedete care l-au curtat pe celebrul influencer

Lui Dorian Popa îi merge bine pe toate planurile, știm asta. Votat cel mai bun influencer român, artistul a dat lovitura în afaceri, are un corp de invidiat și rupe norii pe toate platformele de socializare.

În plus, Dorian a avut mereu lipici la femei. Au mai scăpat zvonuri prin presă în trecut, dar, de această dată, influencerul a spus fără ocolișuri de vedete i-au făcut ochi dulci. Așa cum îl știm, cântărețul a fost sincer, dezinvolt și asumat atunci când a acceptat provocarea sosurilor picante din emisiunea lui Cătălin Măruță.

Echipa de la Pro TV i-a pregătit câteva întrebări mai condimentate decât sosurile din platou, iar Dorian Popa nu s-a ferit de răspunsuri.

Ce vedete s-au dat la Dorian Popa? 

Pus să numească 5 vedete care l-au curtat, Dorian Popa a spus că, de-a lungul anilor, femeile care i-au făcut avansuri sunt Alina Eremia, Sore, Ana Baniciu, Monica Odagiu și Corina Bud.

Trebuie să recunoaștem că lista e una impresionată și cuprinde unele dintre cele mai frumoase și în vogă vedete din România. La rândul lui, în tinerețe, Dorian a recunoscut că a fost atras de Alina Chivulescu, celebra Bela din serialul La Bloc.

„Din La Bloc, a fost și la noi în Pariu cu Viața. Alina Chivulescu, e mult spus i-am făcut avansuri, eram și eu copil de 20 de ani acolo. Nu e ca și cum aș fi avut vreo așteptare”, a povestit Dorian Popa.

Cu ce femeie ar merge Dorian Popa pe o insulă pustie?

O altă întrebare dificilă a fost legată de alegerea unei vedete cu care ar sta 3 ani pe o insulă pustie. Măruță l-a pus pe Dorian Popa să opteze între Alina Eremia, Bianca Drăgușanu și Betty Salam.

„O să răspund cu mențiunea că îl cunosc și pe soțul ei și este un om extraordinar. Răspunsul este Betty Salam. Eu cred că este o femeie deja harnică, dedicată, de familie, muncitoare, alături de care aș putea să supraviețuiesc.

Cu Bianca Drăgușanu cred că e greu, cred că mă mănâncă într-un final, mă face barcă și plutește cu mine. Ceva cu mine nu s-ar întâmpla bine.

Iar cu Alina Eremia…Noi ne-am cunoscut prea bine și am fost prea apropiați că să poate să fie ea în ecuația asta. Poate am fi prieteni, dar nu ar putea fi partenera mea în niciun fel. Între noi, deși publicul a speculat acest lucru, nu a fost niciodată nimic. Când între doi oameni se stabilește o prietenie din aia de foarte mulți ani de zile, nu prea mai poate fi altceva, că e cringe”, a precizat Dorian Popa la Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net