După ce a ridicat case, Dorian Popa își deschide o nouă afacere de succes. A investit deja 70.000 de euro

Dorian Popa câștigă sume considerabile de bani din activitatea sa online, bani pe care i-a investit atât în imaginea sa, cât și în alte afaceri. De exemplu, în Domnești a ridicat un cartier rezidențial în care a băgat, pe puțin, 500.000 de euro. Acum, celebrul influencer și cântăreț vrea să le facă zilele mai frumoase românilor și când vine vorba de „burtică-fomică-păpică”, așa că s-a gândit și la o „shaormică”. Da, e adevărat, Dorian Popa își deschide shaormărie. Nu degeaba a dat 3.000 de bucăți gratis, în săptămânile trecute.

Dorian Popa își deschide shaormărie. A dat deja 3.000 de bucăți gratis!

Artistul își va deschide propria șhaormerie în Domnești, acolo unde are și cartierul rezidențial construit. Se pare că Dorian Popa vrea să transforme zona într-un adevărat city cu de toate, mai ceva ca shaorma pe care vrea să o vândă.

Așadar, implicat cum îl știm, cântărețul se ocupă de absolut tot ce înseamnă această afacere și încearcă să aducă cele mai bune servicii pentru clienți din Domnești. Hatz, Johnuțule!

Dorian Popa își deschide o shaormărie aurie, prima din România și va fi gata pentru savurat (n.r. nu locația, ci mâncarea în sine) în 23 septembrie. 

Vezi și: Dorian Popa, supărat foc pe iubita lui Anghel Damian?: «Theo Rose m-a rugat să o iert»

„Eu o să deschid șaormeria mea, în Domnești. Au fost 70.000 de euro cu totul, șaormeria va veni cu carne, cartofi, sosuri, condimente la pachet în acești bani. Eu voi angaja oamenii care o prepară.

Momentan sunt imaginea unei alte șaormerii. O să lansez vineri șaorma Hâtz, prima șaorma aurie din România, va fi o surpriză. Voi împărți de data aceasta șaorma gratis în Rahova, la Pucheni. Încerc să fac cât mai multe.”, a dezvăluit Dorian Popa pentru impact.ro.

În urmă cu o săptămână, Dorian a atras sute de oameni la deschiderea unei șaormerii din București, sectorul 2. Cu ocazia inaugurării, artistul a oferit 3.000 de șaorma gratis, iar tinerii au recunoscut că au ales să vină și pentru a face cunoștință cu Dorian Popa. 

Citește și: Ce a făcut Dorian Popa după ce a primit factura de 8.400 de lei la curent?

Cine este Dorian Popa

Dorian Popa a devenit cunoscut în 2011, atunci când a apărut în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. Acesta are milioane de fani pe rețelele de socializare. Artistul a fost mereu sincer cu fanii și le-a prezentat atât părțile bune ale vieții lui, cât și pe cele mai puțin bune, marcate de neajunsuri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Adelina Pestriţu
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
FotoJet jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Tora Vasilescu
image png
Meloni, Berlusconi și Salvini FOTO EPA-EFE
ioan gyuri pascu 465x390 jpeg
image
image
image
image
florin piersic actor roman jpg
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif