Ce a făcut Dorian Popa după ce a primit factura de 8.400 de lei la curent?

Ultima actualizare:

Prezent la un eveniment desfășurat la o shaormerie din București, Dorian Popa a fost întrebat de către reporteri ce părere are despre problema care a intrigat pe toată lumea, facturile la energie electrică. Acesta nu a stat pe gânduri și s-a decis să nu mai plătească fără să se informeze, așa că a postat pe canalul său un vlog în care vorbește despre ultima sa factură la curent, în valoare de 8.400 de lei.

Dorian Popa
Dorian Popa

Artistul a arătat imaginile în care se vede atât factura de luna aceasta, cât și din lunile precedente. Dorian a menționat faptul că la contorul de la casă este anexat și șantierul, însă acolo nu este nimic care să consume atât de mult. Pe lângă asta, casa acestuia este un consumator destul de mare pentru că are solar, atelier, piscină și șase aere condiționate.

Vezi și: Dorian Popa o face să aștepte pe Babs: „Nu nuntă, nu copil, să nu aud!”

Dorian Popa a făcut un calcul și a împărțit suma la numărul de kilowaţi consumați, iar rezultatul a fost unul uimitor. Acesta a realizat că este vorba despre o triplare a prețului.

Artistul a tras un semnal de alarmă și a mărturisit că cea mai bună alegere pe care o va face sunt panourile solare. Dorian s-a informat și a aflat de la o persoană apropiată că pe lângă furnizarea energiei, panourile aduc și un profit.

Dorian Popa, speriat de facturile care vor veni la gaze

,,Să vedem ce surprize o să avem la gaze, pentru că acolo vor fi iar mari semne de exclamație în momentul în care o să vină primele facturi. Acum nu uitați, centralele noastre încălzesc doar puțină apă pentru duș. Stați să vină era caloriferelor sau încălzirilor în pardoseală și să vedeți ce facturi vom plăti", a spus Dorian Popa.

Artistul și-a sfătuit fanii să se gândească foarte bine la prioritățile pe care le au și să facă economii pentru că urmează vremuri grele.

Cine este Dorian Popa

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați și iubiți vloggeri din România, fiind totodată și cântăreț, dansator și actor. Acesta a devenit cunoscut după ce a apărut în serialul „Pariu cu viața”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net