Zanni a prins încredere în el! Și-a făcut tatuaje noi și s-a apucat intens de YouTube! „Mă cred super bun la pat!”

Ultima actualizare:

Zannidache (25 ani) a  rămas în atenția publicului, cucerindu-i pe toți, după ce a fost desemnat câștigătorul „Survivor România 2021”.

S-a schimbat mult în doi ani de zile, și-a luat casa mult visată, și-a făcut mai multe tatuaje și s-a apucat intens de YouTube, la îndemnul lui Dorian Popa. Pentru a avea un conținut de calitate, Zanni a investit în aparatură de ultimă generație. Cu toate acestea, Zanni este încântat de faptul că și-a făcut noi tatuaje, pe maxilar și spatele urechii, dar și de întâlnirea cu Dorian Popa, care i-a dat „aripi" și mai multă încredere în el.

În cel mai recent vlog al său despre tatuaje,  Zanni a vorbit despre această pasiune.

„Mă tatuez pe cap. Eu nu mă cred foarte frumos. Mă cred simpăticuț, super sexy, super bun la pat! Trebuie să mă curețe pe cap, să mă dea cu bicul, ca să îi fie mai ușor. Mă întreabă lumea: „Da nu te doare, băi, vere? Pe cap, pe față? De fiecare dată am zis la ultimul tatuaj că e ultimul. Nu suport deloc durerea de la tatuaje, nu îmi place absolut deloc, mai ales procesul de vindecare, se decojește, 6 zile nu ai voie să te speli... Am venit să mă tatuez pe cap, dar vom tatua maxilarul și spatele urechii!... Jur că la 40-45 de ani mi-aș face toată fața!

Fix în secunda asta aș vrea să-mi tatuez ochii, cu negru. Știu că am ochii frumoși, că îmi spune toată lumea, dar nu vreau să vadă nimeni ce spun ochii mei, nu mai vreau să îmi citească nimeni expresia. Vreau să fie totul sumbru, mister, nu mai vreau să știe lumea când sunt vesel, când sunt trist! Nu merită nimeni să știe ce simt cu adevărat! Nu vreau să mă vadă nimeni. E o carapace, vere! De fapt, sufletul meu a fost prea rănit, nu mai merită nimeni să mă vadă. E, de fapt, un refugiu, o revoltă! Că de-aia sunt tatuat pe față! E o revoltă! În 10 ani îmi tatuez ochii! Îmi tatuez și câinele, dacă mă supărați! Am și o soră, ei nu-i plac glumele mele!", povestește Zanni, în vlogul său despre tatuaje, în timp ce vizita salonul prietenei sale, de profesie tatuator.

Dorian Popa l-a convins să se apuce de Youtube

Dorian Popa este un adevărat exemplu pentru Zannidache, așa că cei doi s-au întâlnit și au început să schimbe păreri, impresii și să pună țara la cale. De altfel, Dorian Popa i-a făcut lui Zanni un cadou: canapeaua lui în formă de U.

„V-am promis că Zanidache se apucă de Youtube... Se întâmplă multe episoade acum, în viața mea, și multe schimbări. Mie mi s-a  îngrădit creativitatea și am avut un fel de depresie. Mi-am dat seama ce aș vrea să fac. Mi s-a dezvoltat pasiunea pentru bătaie, mi s-a dezvoltat pasiunea pentru construirea caselor, având casa mea acum. De la cămin, la casa mea! S-a putut! Și acum am pasiunea vieții, să îmi fac o casă de la zero, eu cu mâinile mele, să înțeleg cum se construiește casa de la fundație, la acoperiș...Vreau să absorb mai multe informații și de la cine pot să primesc sinceritate? De la Dorian Popa! I-am scris acum. Prima idee pentru care am venit la Dorian au fost palmierii, poate-mi iau și eu în curte... Omul mi-a făcut niște cadouri, așa că îi mulțumesc!", a mai spus Zanni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net