Bombă sexy, dată afară din restaurant pentru că e prea tatuată: „Credeau că fac parte mafie”

Becky Holt (35 de ani) este cea mai tatuată femeie din Regatul Unit al Marii Britanii. Ea a povestit recent, într-un interviu acordat tabloidului The Sun, că oamenii o judecă din cauza înfățișării sale.

Becky Holt este cea mai tatuată femeie din Marea Britanie (foto Instagram)
Becky Holt este cea mai tatuată femeie din Marea Britanie (foto Instagram)

Becky Holt se confruntă cu probleme când pleacă în vacanță

Pentru că are tatuaje inclusiv pe față, atunci când a mers în vacanță în străinătate, nu a fost lăsată să intre în baruri sau restaurante pe motiv că arată ca și cum face parte dintr-o grupare mafiotă. Becky a mărturisit că i s-a întâmplat des să fie dată afară din anumite locații, din cauza tatuajelor sale.

Becky are tatuaje din cap până în picioare (Foto: Instagram)
Becky are tatuaje din cap până în picioare (Foto: Instagram)

„Am constatat cu stupoare că nu sunt binevenită atunci când plec în alte țări. Am fost recent în Turcia, iar eu și prietenul meu am mers la un bar. Amândoi avem tatuaje pe față. Locul respectiv era gol, dar ni s-a spus că nu avem voie să intrăm pentru că e plin. Am fost în Texas și New York și am pățit la fel. Oamenii cred că suntem mafioți, ni se întâmplă des asta”, a spus femeia.

Într-un interviu separat acordat pentru GB News, Becky a vorbit despre internauții răutăcioși cu care a avut de-a face de-a lungul anilor. Mulți i-au spus că „a mers prea departe” cu tatuajele.

„Familia și prietenii mei iubesc tatuajele mele – cu toții sunt foarte mândri de mine și cred că sunt uimitoare. Primesc o mulțime de reacții online. Fanii mei mă plac, însă există și cârcotași care mă critică și îmi spun că ar fi cazul să mă opresc. E corpul meu. E viața mea, așa că fac ce vreau! Eu am luat aceste decizii și am făcut aceste alegeri. Nu mă interesează dacă alții nu au tatuaje, așa că de ce îi deranjează pe mulți că eu am? E treaba mea!”, a mai spus femeia. Becky Holt este mămica unei fetițe de doi anișori, pe nume Aurora. 

image
image
image
image
image
image
Frica de zbor jpg
image png
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
kurt malpass facebook jpg
blocuri vechi 54026100 22374900 webp
image png
foto crucea cu bucatica din crucea lui Iisus la Muzeul de Istorie  2048x970 webp
Politisti Rutieră - alcoolemie - Politia Rutiera