Cât de tatuată e Ioana, fiica rebelă a lui Cristian Boureanu! Cum a ajuns să arate la 21 de ani

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ioana, frumoasa fiică a lui Cristian Boureanu, îi calcă pe urme tatălui ei! E rebelă până în măduva oaselor! Ioana Boureanu și-a făcut patru tatuaje, de Crăciun, în Spania. Tânăra s-a transformat, peste noapte, într-o adevărată bombă sexy, la 21 de ani.

Cristian Boureanu are cu ce se mândri! Fiica lui, Ioana, din mariajul cu Irina Boureanu, s-a făcut piesă la 21 de ani. Tânăra este de o frumusețe răpitoare și, mai nou, și-a umplut trupul de tatuaje. De Crăciun, Ioana și-a făcut cadou nu mai puțin de patru desene pe pilee, în vacanța petrecută în Spania.

Ioana Boureanu și-a făcut patru tatuaje în serie, în Spania!

Ioana, unica fiică a lui Cristian Boureanu, și-a petrecut Crăciunul la căldură, în Spania. A stat la plajă și și-a făcut cadou și patru tatuaje dintr-un foc!

Ioana a mers la un salon din zona Valenciei și s-a dat pe mâinile unui artist tatuator. Și-a făcut nu mai puțin de patru tatuaje pentru care a îndurat ceva dureri! Al doilea tatuaj a fost, de departe, cel mai dureros. Ioana l-a notat cu 6 dintr-un maximum de 10, pe scara durerii resimțite.

Acestea nu sunt, însă, singurele tatuaje ale Ioanei. Primul l-a făcut încă de pe vremea când avea doar 15 ani, pe antebrațul mâinii stângi. La acea vreme, tatăl ei nu prea ar fi fost de acord ca fiica lui să se umple de tatuaje. De altfel, aceea a fost și perioada delicată când fostul politician și fiica lui erau la cuțite.

Este, deja, de notorietate scandalul monstru cu cei doi, în stradă, în urma căruia Boureanu a ajuns să dea cu subsemnatul la Poliție.

„Dacă fiică-mea urla la mine că vreau să o răpesc și să o violez, o snopeam din bătaie”

În 2016, fostul soț al Valentinei Pelinel și-a ieșit, pur și simplu, din minți și a târât-o de păr pe fiica lui, în plină stradă. Aceasta a început să țipe ca din gură de șarpe și a cerut ajutorul polițiștilor.

Săriți, mă răpește!”, a strigat atunci, speriată, Ioana.

Ulterior, cei doi au revenit la sentimente mai bune, pe parcurs ce Ioana s-a mai și mărit. Tânăra, însă, tot rebelă a rămas.

Am avut vreo 5 procese, în final le-am câștigat pe toate. Am pierdut custodia când a făcut Ioana 17 ani. S-a dovedit că a fost incidentul ăla când am luat-o pe Ioana de păr, eu nici măcar nu am lovit-o. Știi ce mi-au zis atunci toți? Și jandarmii, și polițiștii: «Domnule, dacă e fiică-mea și urla la mine că vreau să o răpesc și să o violez, o snopeam din bătaie». Eu nici nu am atins-o pe Ioana atunci, am luat-o doar de păr, să nu fugă.

Din păcate, cu unele lucruri mă moștenește. E foarte impulsivă și foarte sufletistă. E curajoasă până la inconștiență. E foarte deșteaptă. Vorbește perfect engleza, sper să învețe și franceză. Vorbește italiana, un pic de spaniolă.

Eu nu am lovit-o. Dacă o loveam, mă duceam la pușcărie.După s-a văzut pe camere că în afară că am ținut-o de păr, nu am lovit-o. Copilul urla: «Săriți, mă răpește să mă violeze!». Era într-o fază de surescitare. E fata mea, o iubesc, râdem acum despre episodul ăsta, a explicat Cristian Boureanu, invitat într-un podcastul lui Denise Rifai, de la Kanal D, relația problematică cu fiica lui.

Boureanu îi plătește chiria fiicei lui

Fiica lui Cristi Boureanu împlinește anul vitor, în februarie, 22 de ani și este studentă la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), din București. Tânăra locuiește, în prezent, cu chirie într-un apartament de ale cărui costuri sunt acoperite chiar de tatăl său. Boureanu i-a cumpărat fiicei sale și un autoturism.

Ioana este fiica lui Cristian Boureanu din din mariajul său cu Irina. Cei doi au fost căsătoriți timp de 4 ani, între anii 2000 și 2004. În urma divorțului, Ioana a rămas, inițial, în grija tatălui.

Boureanu a divorțat cu mare scandal de prima sa soție, Irina, acuzând-o de infidelitate. Irina l-a înșelat pe fostul politician cu nimeni altul decât nașul lor de cununie, Sebastian Vlădescu. La puțin timp după pronunțarea divorțului, Irina Boureanu și-a și oficializat, de altfel, relația cu Sebastian Vlădescu.

Ulterior însă, fosta soție l-a acuzat pe Boureanu de violență, declarând că ar fi amenințat-o chiar cu moartea. Conform decalrațiilor Irinei, în 2014 fostul politician ar fi strans-o de gât și ar fi încercat să o arunce de la balcon. Irina a depus atunci plângere penală la Poliție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net