Are 300 de tatuaje și nu vrea să se oprească aici: «Sunt dependentă»

Ultima actualizare:

Lilou Ciano (31 de ani) este acoperită de tatuaje din cap până în picioare, dar a spus că niciunul nu a durut-o și că simte doar „vibrații plăcute” de la ac. Are peste 300 de desene individuale și 88 la sută din corp colorat, însă nu vrea să se oprească aici.

Lilou Ciano spune că își face un tatuaj în fiecare săptămână (Foto: Instagram)
Lilou Ciano spune că își face un tatuaj în fiecare săptămână (Foto: Instagram)

Ucraineana este stabilită de ani buni în Franța și a spus că este total dependentă de tatuaje. Poate părea incredibil pentru unii, însă tânăra își face unul nou în fiecare săptămână. Lilou Ciano a început să își deseneze trupul în 2012, iar de atunci nu s-a mai oprit, dependența sa devenind din ce în ce mai greu de stăpânit în ultimii ani, după cum recunoaște chiar ea.

Citește și: Familia l-a dezmoștenit după ce și-a făcut 200 de tatuaje

„Uneori adorm în timp ce mi se face tatuaj”

Află mai multe despre: O bunicuță sexy a cheltuit peste 30.000 de euro ca să-și tatueze tot corpul! Cum arată femeia

Am început să mă tatuez serios în 2012 și într-un an am avut aproximativ 70 la sută din corp acoperit de tatuaje. Am avut ședințe de tatuaj în fiecare săptămână. Și din 2014 până acum mi-am acoperit vechile tatuaje și am primit din ce în ce mai multă cerneală de fiecare dată, așa că acum 88% din corpul meu este tatuat. Am peste 300, Tyler Durden pe coapsa dreaptă este preferatul meu. Fight Club este unul dintre filmele mele preferate, iar acest personaj mă reprezintă., a povestit Lilou, pentru tabloidul britanic Mirror.

Vezi și: Românii și-au făcut tatuaje tematice anti-Covid, în pandemie. Cât costă desenele pe piele

Mai mult, frumoasa brunetă susține că îi place senzația și că nu o doare deloc atunci când se tatuează:  „Nu simt durere în timpul tatuării, îmi place procesul. Simt doar niște vibrații foarte plăcute. Cred că dacă aș simți durere, nu m-aș tatua săptămânal. Sincer, uneori adorm în timp ce mi se face tatuaj”.

Te-ar putea interesa și: Justin Bieber s-a tatuat din cap până în picioare în 11 ani! Are 60 de desene corporale

Lilou a spus că și-a făcut primul tatuaj când avea 18 ani, un crocodil care are o semnificație foarte puternică pentru ea. Ciano insistă că stilul ei nu s-a schimbat deloc de-a lungul anilor. „Mi-am făcut un tatuaj semnificativ o dată și apoi pur și simplu nu m-am putut opri. Sunt dependentă de tatuaje, sunt o sclavă al acului. Aveam 18 ani și primul desen a fost crocodilul de pe sigla Lacoste - acest tatuaj are multe semnificații pentru mine și este despre tatăl meu.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net