Familia l-a dezmoștenit după ce și-a făcut 200 de tatuaje

Ultima actualizare:

Interviul cu unul dintre cei mai ciudați oameni din Florida, SUA a stârnit controverse pentru că tânărul susține că și-a umplut corpul cu desene sataniste.

Soren Lorenson, 28 de ani,  renegat de părinți,  mândru de rezultat. Foto: Instagram
Soren Lorenson, 28 de ani, renegat de părinți, mândru de rezultat. Foto: Instagram

Soren Lorenson, de 28 de ani, este supranumit Neon Demon și a povestit pentru tabloidul britanic The Sun că a rupt complet legăturile cu familia lui după ce a început să se transforme ”într-un monstru”, zice el.

”Întreaga mea familie urăște tatuajele și nu încearcă să mai ia legătura cu mine după ce mi-am făcut primele desene pe față. Am fost dezmoștenit de părinții mei care îmi spun că mă iubesc, dar că trebuie să mă rog bunului Dumnezeu să mă scape de demonii care îmi murdăresc trupul. Nu am fost de acord cu ei”, a povestit tânărul.

El are sute de mii de admiratori în întreaga lume și a povestit că după ce și-a făcut ochii complet negri el va continua seria desenelor corporale, pentru că se vede pe sine... o operă de artă.

Românii au ales tatuajele anti Covid în pandemie

Pandemia le-a schimbat gusturile și preferințele pasionaților de desene pe corp. Majoritatea românilor a ales în această perioadă mesajele speciale despre familie, dar și pe cele anti COVID. Artistul tatuator Costi Azoiței a avut cereri speciale în cei doi ani de când a început pandemia. Iată ce opere a definitivat artistul pe corpul clienților săi.

"Tatuajele sunt la modă, pot spune că în trend sunt mesajele despre familie, imaginile cu membri ai familiei, dar și cele despre pandemie, ceea ce mă face să spun că pandemia a avut un impact psihologic destul de mare pentru noi. Oamenii au valorizat mai mult căminul și au înțeles că este cel mai important pentru ei în vremuri de restriște. Un lucru foarte bun din punctul meu de vedere.

Ultimul mesaj pe care l-am tatuat are legătură cu virusul acesta care ne-a făcut mult rău. Unora le-a luat persoanele dragi de lângă ei,  alții au ieșit învingători în lupta cu el. «Fuck Covid» (n.r. la naiba cu Covid) este mesajul pe care l-am tatuat unui tânăr pe braț. Inițial își dorea altceva, a venit la mine cu o schiță și un model abstract, dar în ziua programării m-a uimit cu hotărârea lui", a declarat Costi pentru Click!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net