A «spart» 40.000 $ ca să-şi facă 1.500 de tatuaje. Şi-a tatuat până şi globii oculari şi gingiile

Ultima actualizare:

A cheltuit o avere să se umple de desene! Brazilianul Marcelo Bboy a cheltuit o sumă uriaşă ca să-şi acopere aproape tot corpul cu tatuaje. Şi e foarte mândru de rezultat.

Marcelo Bboy. Foto: Instagram
Marcelo Bboy. Foto: Instagram

Marcelo Bboy, de 38 de ani, care locuieşte în Bocaiuva, Brazilia, şi-a făcut 1.500 de tatuaje care îi acoperă 98% din corp. A plătit 40.000 de dolari pentru ca să-şi umple corpul cu desene şi alte modificări, bani care i-ar fi putut ajunge să-şi ia un apartament sau o maşină bună. Însă el a avut această obsesie, din copilărie, şi nu s-a uitat la bani, pentru a-şi împlini dorinţa nebunească.

Şi-a tatuat până şi globii oculari şi gingiile. A început să se tatueze de la vârsta de numai 15 ani. ”Aveam 22 de ani când am decis să-mi umplu tot corpul cu tatuaje. Şi acum sunt aproape de asta. Mai am doar puţine spaţii fără tatuaje, cum ar fi părţile intime şi câteva mici spaţii pe un picior, dar le voi tatua curând”, a spus Bboy.

Citește și: INTERVIU. Giulia: "Am 10 tatuaje, dar cel cu copiii îmi e cel mai drag

În afară de tatuaje, brazilianul, care e deja bunic, şi-a mai spintecat limba, ca să semene cu un şarpe, şi-a înlocuit dinţii cu dantură de nichel şi şi-a modificat urechile. Bărbatul, care are doi fii şi un nepot, lucrează ca fotomodel şi actor. El recunoaşte că tatuajele şi modificările i-au pricinuit mari dureri.

Marcelo Bboy, un brazilian excentric. Foto: Instagram
Marcelo Bboy, un brazilian excentric. Foto: Instagram

Nu încercați așa ceva pe pielea voastră

De altfel, medicii avertizează că tatuajele şi operaţiile de modificare a corpului sunt deosebit de periculoase pentru sănătate. Se pot face infecţii şi chiar ganglioni canceroşi ce pot duce la deces ca reacţii ale organismului faţă de chimicalele folosite. Nanoparticulele nocive de dioxid de titan prezente în tuşul utilizat la tatuaje pot călători prin corp şi se pot localiza în ganglionii limfatici unde pot cauza probleme de sănătate deosebit de periculoase. Tatuajele pentru ochi sunt la fel de riscante. Riscurile generale ale cernelii pentru ochi includ scăderea vederii, detaşarea retinei, infecţia ochiului, inflamaţia, sensibilitatea la lumină, senzaţia de corpi străini în ochi şi chiar orbirea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net