Sarah este cel mai tatuat medic din lume! Cum reacționează pacienții? „Nu mă interesează”

Dr. Sarah Gray (33 de ani) din Australia, și-a propus să schimbe percepția oamenilor asupra persoanelor caree au tatuaje, după ce a fost judecată în repetate rânduri de pacienții care au trecut pragul spitalului în care lucrează ca registrator la secția de ortopedie. Tânăra susține că are mereu parte de „aceeași reacție stupidă”.

Fosta câștigătoare a Miss Ink Australia crede că, într-adevăr, are loc o schimbare, căci oamenii o acceptă cu mai mare ușurință acum, însă își dorește să transmită următorul mesaj: NU este definită de tatuajele pe care le are. Sarah precizează că lumea se obișnuiește din ce în ce mai tare cu ideea că personalul medical (și nu numai, vorbește și despre alte domenii) începe să își afișeze tatuajele din ce în ce mai des, cu mândrie.

Totodată, Sarah Gray transmite că felul în care arată nu ar trebui să schimbe felul în care este percepută. Și-a făcut primul tatuaj la vârsta de 16 ani și de atunci a adunat mai bine de 300 de ore de tatuat, după ce a devenit fascinată de arta corporală. În tot acest timp a studiat la Facultatea de Medicină, iar acum este medic rezident și registrator.  

Vezi și:  A «spart» 40.000 $ ca să-şi facă 1.500 de tatuaje. Şi-a tatuat până şi globii oculari şi gingiile

Dr. Sarah Gray este o pictură umană! Câte tatuaje are?

„Tatuajele nu te fac o persoană rea, iar oricine crede asta o face pentru că este doar o reprezentare a subiectivismului inconștient, nu a cine sunt eu ca persoană”, a declarat ea pentru Daily Star.

Pentru a reprezenta momente importante din viața ei, Sarah Gray a început să se tatueze și nici măcar nu știe numărul exact de tatuaje pe care le are. Dornică să conteste ideea că oamenii i-ar putea judeca abilitățile în funcție de felul în care arată, povestește că a reușit, mai degrabă, să convingă și alte persoane tatuate să își îndeplinească visul și să lupte pentru cariera pe care și-o doresc.

Nu rata nici: Fiica cea mare a Anamariei Prodan, transformată de tatuaje și filtre! Schimbare de look la doar 22 de ani

„Deseori sunt oameni care mă caută și îmi spun că le era prea frică să plice pentru jobul X, sau să desfășoare cariera Y, din teama de a nu fi judecați, dar au ales să o facă oricum după ce m-au găsit. E un lucru uimitor. Dacă pot încuraja o persoană să rămână sinceră cu sine însuși, prin faptul că nu mă tem de a fi judecată, atunci voi continua să-mi documentez parcursul”, a continuat medicul.

În ciuda locului său de muncă respectabil, s-a obișnuit cu faptul că vânzătorii din magazine și personalul restaurantelor o ignoră, sau se uită ciudat la ea. A avut parte de un moment care a frustrat-o foarte tare, când se afla la cumpărături, în magazinul unui designer cunoscut, iar trei vânzători au ignorat-o, pur și simplu.

„Nu ne-am născut să fim oi”

Cu privire la episodul respectiv, Sarah spune: „Toți vânzătorii au servit întâi alți clienți și nici măcar nu au făcut contact vizual cu mine. Am așteptat politicos super mult timp și în cele din urmă am renunțat și am plecat. Ei au pierdut o vânzare, iar eu am economisit o mie de dolari, deci cred că e un bonus”.  

S-ar putea să te intereseze și: O bunicuță sexy a cheltuit peste 30.000 de euro ca să-și tatueze tot corpul! Cum arată femeia

O altă situație la fel de șocantă a avut loc la un restaurant de pe Coasta de Aur din Australia, unde mersese să ia cina cu soțul ei. Conducerea restaurantului i-a abordat și le-a transmis că au o politică potrivit căreia nu le este permis accesul clienților „cu tatuaje vizibile”. Specialista în domeniul medical își dorește să se alăture mai multe persoane mișcării sale, pentru a sărbătoridiversitatea și exprimarea liberă, creativă, pentru că „nu ne-am născut să fim oi”.

Este recunoscătoare, totuși, pentru faptul că nimeni din industria medicală nu a avut niciodată probleme cu aspectul său.

„Lucrez într-o industrie conservtoare, dar lumea evaluează și îi acceptă din ce în ce mai mult pe cei din jur, așa cum e și normal. Au lăsat ca etica muncii mele și compasiunea față de alte persoane să vorbească de la sine.

Oricum, nu aș vrea să lucrez cu cei care au mintea întunecată din cauza felului în care arăt. E pierderea lor, nu a mea”, a mai dezvăluit Dr. Sarah Gray pentru sursa citată anterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net