Omul Negru există! Așa arată după ce a dat 100.000 $ să-și umple pielea cu cerneală

Ultima actualizare:

Asta chiar că le întrece pe toate! Canadianul Remy, de 33 de ani, a început seria de modificări corporale în anul 2001 când și-a făcut primul piercing în zona feței. A prins curaj și apoi și-a tatuat numele fiului său în anul 2009. Ce a urmat apoi e demn de Cartea Recordurilor!

Canadianul Remy, de 33 de ani, a începus să se tatueze în 2009 - foto Instagram
Canadianul Remy, de 33 de ani, a începus să se tatueze în 2009 - foto Instagram

Este o vedetă internațională după ce ”s-a vopsit” aproape complet! Remy, care trăiește împreună cu soția lui Sarah Nicole, de meserie critic de modă și influencer pe Instagram, în Alberta, Canada, a cucerit sute de mii de admiratori din întreaga lume după ce și-a transformat corpul într-o veritabilă operă de artă. Remy este de meserie maestru bucătar și câștigă destul de bine așa că a cheltuit numai pe cerneala pe care și-a băgat-o în piele 100.000 de dolari pentru a se colora complet din cap până în picioare.

Cele mai dureroase la tatuat, fundul și zona intimă

El spune că cele mai dureroase zone tatuate au fost fundul și zonele intime. Remy și-a perforat urechile, obrajii, nasul și porțiuni din scalp pentru a-și introduce diferite piercing-uri și a devenit idolul fiului său, în vârstă de 12 ani. ”Fiul meu mi-a zis că vrea să își facă primul tatuaj după ce a văzut că am întreg corpul negru. I-am spus că e bine să mai aștepte pentru că tatuarea pielii este o chestiune serioasă care îți poate acapara toată energia”, a scris Remy pe contul lui de Instagram, citat de tabloidul britanic Daily Star.

Soția și fiul lui se mândresc cu felul cum arată - foto Instagram
Soția și fiul lui se mândresc cu felul cum arată - foto Instagram

Susținut de soție în demersul artistic

Maestrul bucătar a recunoscut că nu ar fi ajuns să coloreze fiecare por al pielii sale dacă soția lui nu i-ar fi împărtășit pasiunea pentru tatuaje. Conform specialiștilor, investiția totală în modificările corporale pe care Remy și le-a făcut s-ar ridica la peste 150.000 de dolari, dacă ar fi să adunăm implanturile, piercing-urile și faptul că tânărul de 33 de ani este nevoit să își refacă la salonul de tatuaje porțiuni întregi de piele la un interval de 3-4 luni. Deși pandemia de COVID-19 l-a ținut departe de saloanele expoziționale de tatuaje organizate la nivel mondial la care participa în mod constant, Remy a acceptat să își ”împrumute” corpul pentru diferite campanii publicitare, muncind ca fotomodel, de acasă. Evident, fotografiile i-au fost făcute chiar de soția lui, Sarah Nicole.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net