O prezentatoare din Noua Zeelandă a citit știrile cu un tatuaj pe față

Premieră absolută la un post de televiziune din Noua Zeelandă! O prezentatoare de ştiri a intrat în istorie, după ce a citit buletinul de știri cu un tatuaj facial Māori.

image
Oriini Kaipara și-a afișat tatuajul la oră d emaximă audiență

Oriini Kaipara (37 de ani) este primul om de televiziune care prezintă un buletin de ştiri TV în prime-time afișând un tatuaj facial Māori, informează DailyMail, citat de Adevărul.

Oriini Kaipara a citit luni buletinul de ştiri de la ora 18:00 al postului Newshub Live, cu un tatuaj tradiţional vizibil în partea inferioară a bărbiei, purtat de femeile Māori.   

Kaipara a declarat că momentul a reprezentat un vis împlinit şi speră că va încuraja şi alte femei Maori să îmbrăţişeze cariere în prezentarea de ştiri de televiziune.   

„Este cu siguranţă un pas înainte. Dacă ar fi existat un obiectiv pentru mine, acesta ar fi fost să prezint ştiri în prime-time, iar acest lucru s-a întâmplat”, a declarat ea pentru Stuff.   

Oriini Kaipara și-a făcut tatuajul în 2017

Kaipara a explicat că şi-a făcut tatuajul în 2017, după ce un test ADN a arătat că este 100% Māori. Tatuajeie facial şi corporale Māori reprezintă moştenirea familială şi statutul social al purtătorului. Pentru femeile Māori, moko kauae, tatuajul pe bărbie, reprezintă procesul de trecere de la copilărie la maturitate  şi simbolizează un proces personal de transformare.

Citește pe Adevarul.ro cum au reacționat telespectatorii postului de televiziune Newshub Live

colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
monument bacainti
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
image
image
image
image
andreea mantea 2 JPG
Ion Hristescu png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub bromania png
cub anca androne png