Bomba-sexy are grijă de crocodili! „Bărbații nu mă vor pentru că le este frică de jobul meu”

Pentru majoritatea oamenilor, o zi normală ar putea începe cu o ceașcă de cafea atunci când ajung la birou, dar pentru Savannah Boan, din Florida, SUA, este cu totul altă poveste. Ziua ei începe prin hrănirea și îngrijirea crocodililor. Însă, chiar dacă își iubește meseria, viața ei amoroasă are de suferit – bărbații se simt amenințați de jobul ei.

Savannah Boan are grijă de crocodili (foto: Instagram)
Savannah Boan are grijă de crocodili (foto: Instagram)

Savannah Boan, din Florida, a fost fascinată de crocodili încă din copilărie, așa că a găsit un loc de muncă în care a putut fi cât mai aproape de ei. În calitate de ambasador pentru Gatorland Global Conservation, ea trebuie să interacționeze cu unele dintre cele mai mortale reptile din lume, având grijă în fiecare dimineață să le hrănească.

„Mă apuc de treabă dimineața devreme și verific toate animalele aflate în grija mea personală - hrănirea, înființarea zonelor de cuibărit, curățenia generală și de activitățile pentru toate animalele, inclusiv aligatori uriași, crocodili de apă sărată, crocodili americani și crocodili cubanezi”, a declarat Savannah Boan, potrivit tabloidului britanic Mirror.

„Meseria mea îmi afectează viața romantică”

Dar jobul pe care îl are îi afectează viața amoroasă și asta deoarece unii bărbați se sperie atunci când aud cu ce se ocupă. Asta, însă, nu o deranjează foarte mult, ea preferă oricum reptilele în locul bărbaților și este de părere că sunt mai ușor de înțeles decât ei.

„Meseria mea îmi afectează viața romantică, în modul în care cred că majoritatea oamenilor se tem să întâlnească o femeie atât de puternică care lucrează zilnic cu «fiare». Poate le e frică de mine? Poate le este frică de animalele cu care lucrez? Poate ei cred că sunt nebună? Nu sunt prea sigură.

În ceea ce privește potențialii parteneri, sunt o muncitoare fără zile libere. Oricine ar fi implicat vreodată într-o relație cu mine ar trebui să fie un supererou și asta e cam greu de găsit. Dar sunt sigură că există unul acolo undeva”, a mai adăugat ea.

Are și crocodili favoriți

Deși iubește fiecare reptilă pe care o îngrijește, Savannah are și favoriți – Ricardo și Jaws. „Crocodilul cubanez pe cale de dispariție este specia mea preferată, cu toate acestea la Gatorland avem un mare crocodil «șef» pe nume Ricardo. Aligatorul meu preferat este amicul meu pe nume Jaws. Lui îi place să se luptă și nu câștigă niciodată, dar determinarea lui este infecțioasă”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net