Bomba-sexy are grijă de crocodili! „Bărbații nu mă vor pentru că le este frică de jobul meu”

Pentru majoritatea oamenilor, o zi normală ar putea începe cu o ceașcă de cafea atunci când ajung la birou, dar pentru Savannah Boan, din Florida, SUA, este cu totul altă poveste. Ziua ei începe prin hrănirea și îngrijirea crocodililor. Însă, chiar dacă își iubește meseria, viața ei amoroasă are de suferit – bărbații se simt amenințați de jobul ei.

Savannah Boan are grijă de crocodili (foto: Instagram)
Savannah Boan are grijă de crocodili (foto: Instagram)

Savannah Boan, din Florida, a fost fascinată de crocodili încă din copilărie, așa că a găsit un loc de muncă în care a putut fi cât mai aproape de ei. În calitate de ambasador pentru Gatorland Global Conservation, ea trebuie să interacționeze cu unele dintre cele mai mortale reptile din lume, având grijă în fiecare dimineață să le hrănească.

„Mă apuc de treabă dimineața devreme și verific toate animalele aflate în grija mea personală - hrănirea, înființarea zonelor de cuibărit, curățenia generală și de activitățile pentru toate animalele, inclusiv aligatori uriași, crocodili de apă sărată, crocodili americani și crocodili cubanezi”, a declarat Savannah Boan, potrivit tabloidului britanic Mirror.

„Meseria mea îmi afectează viața romantică”

Dar jobul pe care îl are îi afectează viața amoroasă și asta deoarece unii bărbați se sperie atunci când aud cu ce se ocupă. Asta, însă, nu o deranjează foarte mult, ea preferă oricum reptilele în locul bărbaților și este de părere că sunt mai ușor de înțeles decât ei.

„Meseria mea îmi afectează viața romantică, în modul în care cred că majoritatea oamenilor se tem să întâlnească o femeie atât de puternică care lucrează zilnic cu «fiare». Poate le e frică de mine? Poate le este frică de animalele cu care lucrez? Poate ei cred că sunt nebună? Nu sunt prea sigură.

În ceea ce privește potențialii parteneri, sunt o muncitoare fără zile libere. Oricine ar fi implicat vreodată într-o relație cu mine ar trebui să fie un supererou și asta e cam greu de găsit. Dar sunt sigură că există unul acolo undeva”, a mai adăugat ea.

Are și crocodili favoriți

Deși iubește fiecare reptilă pe care o îngrijește, Savannah are și favoriți – Ricardo și Jaws. „Crocodilul cubanez pe cale de dispariție este specia mea preferată, cu toate acestea la Gatorland avem un mare crocodil «șef» pe nume Ricardo. Aligatorul meu preferat este amicul meu pe nume Jaws. Lui îi place să se luptă și nu câștigă niciodată, dar determinarea lui este infecțioasă”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
portofel cu bani pixabay jpg
architecture 2609391 1280 jpg
statui insula pastelui shutterstock 171875450 jpg
legs 1867769 1280 jpg
Raceala la pisici pisica cu labuta pe fata 768x512 webp
pyramids 2159286 1280 jpg
urs oreo furat dulciuri jpg
aeronava animawings jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net