Doarme în pat cu cel mai bizar animal de companie. Cum a ajuns unul din cei mai periculoși prădători să se comporte ca un câine

Animalele de companie sunt o alegere bună dacă vrei o ființă jucăușă și afectuoasă la tine în casă. Dar, dintre toate animăluțele pe care le putea deține, acest bărbat din Mexic a ales să crească un crocodil. Și nu doar că îi permite să se plimbe liber prin casă, dar el susține că crocodilul său se comportă ca un câine și chiar doarme cu el în pat.

Jonathan Araiza a ales să crească un crocodil (foto: Instagram)
Jonathan Araiza a ales să crească un crocodil (foto: Instagram)

Jonathan Araiza, în vârstă de 29 de ani, din San Luis Potosí, Mexic, a fost un proprietar de animale exotice toată viața sa, așa că lui nu i se pare deloc neobișnuit că are un crocodil pe post de animal de companie. Numită Gamora - datorită asemănărilor dintre personalitatea ei și personajul Marvel – reptila știe să chiar și să urce scările.

Și dacă asta nu era deja ceva ieșit din comun, bărbatul susține că reptila lui se comportă ca un câine și doarme cu ea în pat. Ba chiar a participat ca model la crearea multor videoclipuri și la ședințe foto.

„Am numit-o Gamora pentru că atunci când am cumpărat-o era un animal mic, verde și agresiv. Specia din care face parte este bine cunoscută pentru agresivitatea pe care o prezintă în sălbăticie, și ea, dimpotrivă, a devenit atât de liniștită încât i s-a permis chiar să participe la videoclipuri și ședințe foto ca model”, a declarat Jonathan, potrivit New York Post.

De asemenea, este de părere că „drăguțul” său crocodil nu este deloc periculos. „Există foarte puține cazuri și specii de crocodili care se pot adapta la fel de bine la captivitate ca și ea. Faptul că spre deosebire de specia ei ea este un specimen atât de docil care vă permite să o luați în brațe, să fiți aproape de ea și nu se enervează este surprinzător”, a mai adăugat el.

Deoarece a fost proprietar de animale exotice toată viața sa, Jonathan înțelege rutina meticuloasă necesară pentru a-și îngriji în mod corespunzător crocodilul. În fiecare dimineață, bărbatul verifică temperatura locului unde este de obicei animalul său, iar dacă observă că este scăzută, dă drumul unui încălzitor. După ce a verificat temperatura, îi spală filtrul de apă pentru a se asigura că este curată.

În ceea ce privește hrana, dieta Gamorei constă în iepuri, șobolani, carne de vită, pui și unele crustacee, care sunt achiziționate înainte de sacrificare de la incubatoare. Jonathan verifică, de asemenea, dacă are răni sau zgărieturi.

„Mă asigur că nu are zgărieturi și, în general, este bine. Până să verific, ea ori iese din casă, ori se află deja în zona ei uscată așteptând să facă plajă”. Bărbatul deține și doi căței chihuahua, are o colecție de broaște țestoase „Chelydridae” și broaște țestoase aligator. Iubita lui are și ea propriile reptile și a ajuns să se bucure de prezența lui Gamora.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net