Imagini emoționante cu Elza, un câine din Ucraina. Doarme în ruinele casei, după ce stăpânii au murit într-un bombardament

Ultima actualizare:

Războiul din Ucraina aduce în prim-plan imagini sfâșietoare care nu vor fi uitate prea curând. Una dintre ele o înfățișează pe Elza, o cățelușă care a emoționat pe toată lumea după ce zile la rând nu a încetat să-și caute stăpânii morți într-un bombardament în orașul Lvov. 

Elza câinele din Ucraina care și-a pierdut stăpânii
Elza a dormit zile în șir în ruinele casei distruse a stăpânilor.Foto:Twitter/@UKRAINE_WORLD

Câinele a fost găsit în Lviv, unde cinci persoane au fost ucise în urma atacurilor armatei ruse. Cățelul, numit Elza, îi căuta șchiopătând printre ruine pe cei care până de curând i-au fost familie scriu jurnaliștii de la Daily Mail.

Elza a dormit pe ruinele casei așteptându-și stăpânii

Zi după zi, animalul a dormit printre ruinele imobilului distrus, așteptând un semn că oamenii care au fost cândva familia sa se vor întoarce și se vor juca cu el ca atunci când nu era război. Elza a fost văzută stând ghemuită zile întregi pe ceva ce pare a fi așternutul de pat al stăpânilor ei.

Povestirile și imaginile cu scenele în care cățelușa își caută stăpânii printre dărâmăturile casei distruse au făcut înconjurul internetului și arată urâțenia războiului. Elza este arătată în timp ce se plimbă de colo-colo disperată căutându-și familia deși casa a fost distrusă în urma bombardamentelor rusești.  

Mai multe persoane au fost emoționate de suferința cățelușei și au încercat să-i aline durerea vizibilă. Mulți au distribuit pe rețelele de socializare imaginile cu animalul îndurerat pentru a exemplifica încă o situație dramatică provocată de atrocitățile Rusiei comise în Ucraina în ultimul an. 

Elza a ajuns la o clinică veterinară 

În cele din urmă, oamenii cu suflet au dus-o pe cățelușă la o clinică veterinară pentru a fi tratată pentru rana de la picior. Mai mulți salvatori au descoperit că rana Elzei se infectase scrie sursa citată. Tot timpul petrecut la clinică Elza a fost imaginea suferinței: ținea capul și urechile plecate, dar și cu coada între picioare, vizibil tulburată de faptul că nu și-a găsit stăpânii.  

Uneori noaptea, Elza scheaună spre cerul înstelat sperând cine știe în mintea ei de câine că se va întâmpla o surpriză și totul va fi ca înainte. Dacă oamenii au vise și speranțe de ce nu ar avea și câinii.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net