Când nimeni nu se mai aștepta, un cal și un câine Husky au fost scoși în viață de sub dărâmături, în Turcia VIDEO

Ultima actualizare:

Au fost prinși sub dărmături în momentul în care clădirile s-au prăbușit la cutremurul din 6 februarie. Un cal și un câine Husky au supraviețuit în mod miraculos mai bine de 20 de zile, fără apă și fără hrană, în întuneric și imobilizați între bucățile de betoane. Salvatorii au reușit să îi scoată la lumină, săpând cu minile goale. Oamenii au auzit zgomote și așa au știut că între dărâmături încă mai este viață.

Câinle, vizibil slăbit, a supraviețuit miraculos 23 de zile sub dărâmături. Foto: Captură video
Câinle, vizibil slăbit, a supraviețuit miraculos 23 de zile sub dărâmături. Foto: Captură video

Imaginile emoționante cu salvarea câinelui Husky au fost postate pe rețelele sociale. 

Patrupedul a petrecut 23 de zile îngropat sub dărâmături, fără hrană și fără apă, iar faptul că a supraviețuit atât de mult în aceste condiții este un miracol au spus salvatorii. Imediat ce a fost scos la lumină, cățelul a lins fața salvatorului său și nu s-a mai dezlipit din brațele lui.

Presa turcă scrie că Husky-ul a fost dus la Spitalul de Campanie HAYTAP, unde a primit tratament. Voluntarii care l-au preluat au spus că patrupedul era epuizat și slăbise însă era sănătos.

Cu o zi îniante, salvatorii au reușit să scoată de sub betoane un cal, care rămăsese înțepenit între dărâmături când clădirea s-a prăbușit. Oamenii au auzit zgomote și i-au chemat pe voluntari. Calul a fost scos în viață și sănătos după 22 de zile în care nu s-a hrănit și nu a băut apă.

Cutremurul care a avut loc în noaptea de 6 februarie și care a avut o magnitudine de 7,8 a provocat moartea a aproape 50.000 de oameni în Turcia și Siria, țară serios afectată de seismele din țara vecină. Au fost complet distruse sau grav deteriorate aproximativ 173.000 de clădiri și aproape 550.000 de apartamente.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net