Un câine maidanez a salvat viaţa unui copil abandonat în zăpadă

Ultima actualizare:

    Câinele erou a încălzit trupul băieţelului timp de două zile Sursa: dailymail.co.uk
Câinele erou a încălzit trupul băieţelului timp de două zile Sursa: dailymail.co.uk

O poveste extraordinar de emoţionantă care ne-a stors lacrimi: un câine maidanez a salvat viaţa unui băieţel de doar doi ani, abandonat de mama sa pe veranda casei, în zăpadă. Copilul a îndurat temperaturi de 10 grade Celsius ziua şi de -5 grade noaptea. Şi nu ar fi supravieţuit în hăinuţele de casă cu care era îmbrăcat dacă nu ar fi fost încălzit de un câine comunitar.

Povestea, relatată pe larg de Dailymail s-a petrecut în Rusia şi a făcut înconjurul lumii. Femeia a vrut să-şi ucidă pruncul lăsându-l pe veranda casei, în zapădă,  cu doar o cămăşuţă şi nişte pantalonaşi pe el. Apoi, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors decât după patru zile. Fără apă, fără mâncare şi îngheţat bocna, copilul a fost găsit de un câine care i-a salvat viaţa. Timp de 48 de ore patrupedul l-a încălzit pe micuţ cu propriul său trup, până când au intervenit, în cele din urmă, vecinii. Copilul a fost preluat de urgenţă şi internat în spital în stare gravă, într-o avansată stare de hipotermie. Însă, veştile au fost cât se poate de bune: el s-a refăcut miraculos, organismul său răspunzând imediat tratamentelor pe care le-a urmat în spital.

În timp ce câinele salvator a devenit erou naţional, mama copilului a fost arestată şi îşi va petrece foarte mulţi ani după gratii.  

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net