Waterboy e noul supererou lansat de Waterboyz Romania!

Ultima actualizare:

Un personaj încântător a început să-i distreze și să-i învețe pe copii noțiunile elementare prin intermediul serialului de pe YouTube care îi poartă numele: este vorba despre Waterboy!

Conform spuselor cercetătorilor, copiii au mai mult chef de învățat atunci când activitatea la care iau parte este distractivă și cum vlogging-ul este cea mai în vogă formă de comunicare pentru tineret, o combinație între cele două poate reprezenta o soluție ideală pentru formarea alterantivă a copilului.

Mintea copilului apreciază procesul de învățare captivant, moment în care se produce eliberarea de dopamină – un mesager chimic care transmite semnale către creier, atunci când elevul experimentează ceva de care se bucură. Senzația de plăcere creată ca rezultat al eliberării dopaminei îi stimulează pe copii să continue să învețe, pentru a retrăi acea stare de bine. Funcționează ca o dependență, doar că este folosită într-un scop cât se poate de pozitiv.

Și mai mult decât atât, Dr. Martha S. Burns, neurolog expert în modul în care copii învață, spune că dopamina are un rol decisiv și în ceea ce privește memorarea informațiilor.

Totuși, acest lucru nu se întâmplă atunci când copilul nu este interesat de ceea ce are în față. Aici intră în rol importanța modului de transmitere al informației, care trebuie să fie interesantă pentru a avea succes – lucru semnalat și de către inițiatorul proiectului:

"Oamenii de știință spun că activitățile non-formale reprezintă mediul perfect pentru dobândirea anumitor informații esențiale pentru copii.

Prin intermediul jocurilor, copiii pot înțelege materia școlară mai ușor. Cu atât mai mult, în contextul actual zbuciumat, în care micuții se confruntă cu nevoia de a-și practica o parte din cursuri online, trebuie să existe și alternative pentru distracție. De aceea am lansat proiectul Waterboy – un serial pe YouTube în care copii pot să aibă parte de educație și distrație la un loc!" a spus George Toda, fondatorul celei mai de succes companii autohtone de locuri de joacă pentru copii de interior și exterior, Waterboyz România.

Waterboyz a amenajat sute de locuri de joacă în București, Cluj, Brașov, Timișoara, Constanța, Oradea, Sibiu, Iași și în multe alte locații din țară.

Echipa Waterboyz este formata din specialiști tineri, care sunt pasionați de punerea în practică a celor mai moderne și distractive locuri de joacă pentru copii.

În portofoliul companiei se regăsesc echipamentele care pun mare accent pe dezvoltarea fizică, senzorială și cognitivă, dar și pe socializare – aspecte esențiale pentru formarea copiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
Canicula FOTO Shutterstock jpg
image png
ambulanta jpg
insolatie shutter 219110659 jpeg
canicula jpg
cirese jpg
image png
index png
image
actualitate.net
image
actualitate.net