Ce făcea Cristina Ciobănașu, în timp ce Vlad Gherman o cerea în căsătorie pe Oana Moșneagu. Dovada că nu i-a păsat

Este, fără doar și poate, cel mai palpitant moment din showbiz-ul românesc, iar în prim plan sunt cei doi îndrăgostiți, Vlad Gherman și Oana Moșneagu, care urmează să se căsătorească! Ei bine, chiar în timp ce vestea despre acest lucru începea să se împrăștie, Cristina Ciobănașu, fosta iubită a actorului, a dorit să demonstreze că nu îi mai pasă de vechea relație!

Lumea showbiz-ului din țara noastră a primit cu bucurie vestea că unul dintre cele mai apreciate cupluri din țară urmează să facă ajungă în fața altarului! Este, fără doar și poate, cel mai palpitant moment din lumea mondenă, iar în prim-plan sunt cei doi îndrăgostiți, Vlad Gherman și Oana Moșneagu!

După doi ani petrecuți împreună, în care au trăit o frumoasă poveste de dragoste, actorul s-a hotărât să facă pasul cel mare, așa că a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, în fața spectatorilor! Ei bine, chiar în timp ce vestea despre acest lucru începea să se împrăștie, Cristina Ciobănașu, fosta iubită a actorului, a dorit să demonstreze că nu îi mai pasă de vechea relație!

Aceasta a postat mai multe story-uri pe contul ei personal de Instagram, de la festivalul Summer Well! Ea s-a bucurat din plin de show-ul artiștilor veniți pe scenă, semn clar că pentru Cristina Ciobănașu, viața merge înainte, iar relația ei cu Vlad Gherman rămâne o chestiune a trecutului! Cei doi au format un cuplu pentru un întreg deceniu, iar întreaga țară a fost surprinsă atunci când s-au despărțit.

Cristina Ciobănașu a petrecut la Summer Well Festival

Recent, ea a vorbit despre despărțirea de Vlad Gherman, fiind invitată la podcast-ul, „Vin de-o poveste”, moderat de Radu Țibulcă. „Eu nu am fost atât de puternică, încât să pot să vorbesc în perioada aia public despre ce simt, ce trăiesc, cât de dărâmată sunt, cât de greu îmi e să mă trezesc, că nu pot să adorm, că mă uit pe poze cu amintiri, că ascult muzica noastră și plâng la volan. N-am putut”, a declarat Cristina Ciobănașu, despre momentele de după despărțire.

Însă, în cele din urmă, se pare că timpul vindecă toate rănile, iar cei doi chiar au pornit cu toată determinarea pe drumuri diferite. Ambii se bucură de viață, Vlad Gherman urmând să se căsătorească, iar Cristina Ciobănașu petrecând alături de prieteni la Summer Well.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net