Adevăratul motiv pentru care Nicoleta Dragne a participat la Insula Iubirii: „Datorită emisiunii eu am cliente”

Nicoleta Dragne este una dintre cele mai cunoscute persoane din social media, statut care i-a fost oferit în urma participării sale la Insula Iubirii, reality-show-ul în care a fost printre cele mai râvnite ispite. Ea a fost prezentă în sezoanele 3 și 4 ale emisiunii și, recent, a mărturisit motivul pentru care a ales să facă parte din acest proiect TV.

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii / foto: Captură Antena 1
Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii / foto: Captură Antena 1

În urma participării sale la Insula Iubirii, Nicoleta Dragne a fost prezentă și în cadrul show-ului de modă „Bravo, ai stil! Celebrities”, urmând ca mai apoi să se retragă din lumina reflectoarelor, devenind o femeie de succes și o mamă împlinită.

Nicoleta Dragne: „Pe mine m-a ajutat enorm să îmi măresc afacerea”

Vedeta nu regretă faptul că a decis să fie una dintre ispitele de la Insula Iubirii. În ciuda gurilor rele care au criticat-o aspru, Nicoleta Dragne și-a urmărit scopul și nu a renunțat până în momentul în care nu a reușit să-și atingă țelurile.

Recent, în social media, Nicoleta Dragne le-a mărturisit admiratorilor săi motivul pentru care a ales să facă parte din emisiunea Insula Iubirii. Ea a urmărit expunerea afacerii sale cu atelierul de haine, considerând că devenind persoană publică o va ajuta să își promoveze afacerile.

„Eu am mers să am expunere pentru că mă mutasem în țară și voiam să o imagine cu atelierul, ceea ce pe mine m-a ajutat. Tot timpul am spus-o, de fiecare dată, oriunde am vorbit, pentru mine Insula Iubirii a fost o experiență a vieții mele, nu mă interesează cum m-a judecat lumea. Pe mine m-a ajutat enorm să îmi măresc afacerea. Datorită emisiunii eu am cliente atât la atelier, cât și la salon.”, a mărturisit Nicoleta Dragne, pe Instagram.

Fosta ispită de la Insula Iubirii se pregătește de botez

Nicoleta Dragne traversează cele mai frumoase momente din viața ei. În luna februarie a anului în curs, ea a devenit mamă de băiat pentru a doua oară și se pregătește de botezul micuțului. Luna martie a venit cu noi surprize pentru ea, fiind cerută în căsătorie.

„Am așa de mult mesaje încât nu o să pot să vă răspund tuturor. Oricum sunt extenuată, epuizată, în ultimele zile m-am simțit foarte rău, de aceea, m-am ușchit de aici și nu am vrut să postez până nu am născut, pentru că nu se știa dacă se va putea naște natural sau vom fi obligați să facem cezariană. Bebe m-a solicitat destul de mult. Nu ne așteptam să fie atât de mare la cântar. La ecografie, dădea mai puțin, dar când l-au cântărit, ne-am speriat și eu, și tăticul. Ne-am speriat că e foarte mare. Mi-a dispărut și burta. Sunt puțin răcită, aveam gâtul puțin inflamat”, povestea Nicoleta Dragne, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net