Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii a devenit mamă pentru a doua oară! Ce probleme a întâmpinat fosta ispită

Nicoleta Dragne se declară o mamică extrem de fericită! În urmă cu doar o zi, viața a binecuvântat-o cu un al doilea copilaș. Fosta ispită de la Insula Iubirii a adus pe lume un băiețel, iar la scurt timp nu a ezitat să posteze o fotografie cu mica sa minune. Proaspăta mamică chiar a avut energie să facă și primele declarații după ce a adus pe lume bebelușul, semn că se simte excelent. 

nicoleta dragne 34 jpg

Nicoleta Dragne este o prezență activă în mediul online, nu degeaba are peste 56.000 de urmăritori pe instagram, și de fiecare dată se asigură să își țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa. Desigur, o asemenea bucurie a trebuit împărtășită, așa că la scurt timp și-a anunțat urmăritorii despre miracolul din viața sa.

Fosta ispită nu a ezitat să povesteacă despre momentele mai puțin ușoare de dinainte de naștere, recunoscând că ultimele zile au fost copleșitoare.

Nicoleta Dragne mărturii despre naștere.

Nicoleta Dragne a mărturisit că în ultimele zile starea ei de sănătate nu a fost cea mai bună. Dar din fericire, nașterea a decurs bine, iar cel mic a cântărit la naștere chiar mai mult decât se așteptau medicii.

„Am așa de mult mesaje încât nu o să pot să vă răspund tuturor. Oricum sunt extenuată, epuizată, în ultimele zile m-am simțit foarte rău, de aceea, m-am ușchit de aici și nu am vrut să postez până nu am născut, pentru că nu se știa dacă se va putea naște natural sau vom fi obligați să facem cezariană. Bebe m-a solicitat destul de mult. Nu ne așteptam să fie atât de mare la cântar. La ecografie, dădea mai puțin, dar când l-au cântărit, ne-am speriat și eu, și tăticul. Ne-am speriat că e foarte mare. Mi-a dispărut și burta. Sunt puțin răcită, aveam gâtul puțin inflamat”, a spus Nicoleta Dragne, pe Instagram.

Ispita a spus că și-a fi dorit la naștere să fie alături de ea și una dintre moaștele care au asistat-o la nașterea primului său fiu, Vladimir.

„Acum două săptămâni, vorbeam cu medicul și îi spuneam că aș vrea să am aceeași moașă, pe care am avut-o la nașterea lui Vladimir. Și după atâtea ore de travaliu, a intrat moașa cu care l-am născut pe Vladimir și l-am născut și pe bebe tot cu ea. Este moașa care e născută în aceeași zi cu mine, dar ani diferiți”a mai spus fosta ispită de la Insula Iubirii.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net