Cum arată mama naturală a Cristinei Ciobănașu. Actrița a fost adoptată de Ruxandra Ion în urmă cu mulți ani

Fără îndoială una dintre cele mai populare și îndrăgite actrițe din țara noastră, tânăra Cristina Ciobănașu a fost adoptată, cu mult timp în urmă, de către nimeni alta decât Ruxandra Ion, cunoscută drept „Regina telenovelelor”. Iar în privința mamei naturale a actriței, ei bine, aceasta locuiește în Botoșani, iar Cristina Ciobănașu merge în vizită la părinții ei biologici de fiecare dată când are ocazia. Află mai multe detalii alături de Click!

Fiecare dintre noi poate recunoaște numele Cristinei Ciobănași. Astăzi, tânăra este una dintre cele mai populare și îndrăgite actrițe din țara noastră, având o carieră de succes în București. Inițial, ea a devenit populară în rândul românilor datorită emisiunii „Dansez pentru tine”, iar la acea vreme, tânăra trăia în condiții modeste, alături de bunica și fratele ei. Ei locuiau într-o singură cameră, ducând lipsa atât băii cât și bucătăriei, potrivit informațiilor oferite de către viva.ro. Impresionați de condițiile dificile în care familia își ducea traiul, Alex Velea, alături de Cristina Stoicescu, au dansat pentru ea.

Cu mai bine de un deceniu în urmă, tânăra a decis să se mute în București, iar viața ei s-a schimbat dramatic atunci când a fost adoptată de către producătoarea Ruxandra Ion, supranumită „Regina telenovelelor”. Având acum o carieră de succes, tânăra actriță declara, conform sursei, că este frumos să aibă 2 familii, cât și 2 locuri cărora le poate spune casă.

Cum arată mama biologică a Cristinei Ciobănașu

Nu cu foarte mult timp în urmă, mama biologică a Cristinei Ciobănașu și-a serbat ziua de naștere, iar tânăra nu a lipsit de la eveniment. Ba chiar mai mult decât atât, ea a postat mai multe poze alături de mama ei, însoțite de un mesaj emoționant, pe contul de Instagram al actriței: „azi a fost ziua mamei. La mulți ani și aici, mămica! Să fii fericită, căci de iubire ai parte din plin!”

Cele două au o relație apropiată, iar tânăra merge mereu la Botoșani pentru a-și vizita părinții biologici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net