Ireal! Ce îi făcea Pepe Oanei Zăvoranu, în timpul partidelor de sex. Ceva mai pervers nu există!

Au trecut ani de la divorțul dintre Oana Zăvoranu și Pepe, iar despărțirea dintre cei doi s-a transformat rapid într-un adevărat eveniment mediatic. Am substima serios lucrurile dacă am spune că cei doi au pornit pe drumuri diferite în condiții ceva mai neplăcute, deoarece, în realitate, ei nu au ratat nicio ocazie de a-și arunca săgeți unul altuia. Iar una dintre cele mai interesante dezvăluiri a fost în privința întâmplărilor din patul celor doi!

Cei doi au petrecut 7 ani împreună
Cei doi au petrecut 7 ani împreună

Divorțul dintre Oana Zăvoranu și Pepe a devenit rapid un adevărat eveniment mediatic, iar, dacă vă mai aduceți aminte, cei 2 nu au ratat nicio ocazie pentru a arunca săgeți unul înspre celălalt, potrivit informațiilor oferite de către cei de la bzi.ro. La mai bine de un deceniu de când cei doi au decis să pornească pe drumuri diferite, încă mai există interesul, în rândul românilor, de a afla mai multe detalii în legătură cu cei doi.

Ei bine, una dintre cele mai interesante astfel de dezvăluiri a venit chiar din partea Oanei Zăvoranu, care răspunsese extrem de dur la un zvon cum că Pepe ar fi avut de gând, la acea vreme, să publice mai multe fotografii cu fosta sa soție în ipostaze intime, pe care le făcuse în timpul partidelor de amor.

Cauzele certurilor dintre Oana Zăvoranu și Pepe

Ei bine, vedeta a declarat atunci: „am auzit că ar vrea să dea poze cu mine goală sau facând sex. Atât îi trebuie, că eu pot să-i fac foarte mult rău daca îmi doresc. Să nu uităm că el mai are o condamnare cu suspendare și, dacă vreau, pot să-l bag la pușcărie, mai ales că mi-a furat și actele din casă. Eu, totuși sunt fată finuta și am respect față de anii noștri de căsnicie.”

Ceva mai recent, s-au aflat mai multe dintre motivele care au dus la divorțul dintre cei doi. De exemplu, se pare că Pepe îi interzicea Oanei Zăvoranu să se sărute în filmele în care juca. „El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina”, a declarat aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net