Abia acum s-a aflat totul! Ce îi interzicea Pepe Oanei Zăvoranu: Din cauza asta se certau ca la ușa cortului: „Se îmbulina cu alea”

Ultima actualizare:

Au format unul dintre cele mai controversate cupluri și deși nu au scos la iveală amănunte inedite imediat după separare, timpul care a trecut i-a făcut și pe Oana, dar și pe Pepe, să „scape porumbeii”. Astfel că, după ani de zile de la divorț, Oana Zăvoranu își făcea curaj, acum ceva timp, să povestească despre lucrurile pe care i le interzicea Pepe, pe vremea când erau căsătoriți. 

Oana Zăvoranu și Pepe, pe vremea când formau un cuplu
Oana Zăvoranu și Pepe, pe vremea când formau un cuplu

Pepe îi interzicea Oanei Zăvoranu să se sărute în scenele din film

Pentru că era actriță și filma pentru numeroase telenovele românești, Oana Zăvoranu se vedea nevoită să se implice și în acte intime sau de dragoste cu ceilalți actori de pe platou. Lucru care, se pare, îi displăcea total lui Pepe!

Acum ceva timp, vedeta s-a apucat să povestească despre toate aceste episoade care au pus-o într-o postură stânjenitoare față de producători. Mai mult, Pepe ar fi constrâns-o să aleagă dintre el și carieră. 

„El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a spus Oana Zăvoranu, în spațiul public, acum ceva timp. 

Oana a pus capăt mariajului cu Pepe

După toate aceste nemulțumiri din căsnicia lor, Oana Zăvoranu a decis că nu se mai simte ca la început în mariajul cu Pepe, motiv pentru care a și pus punct. 

„Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe”, a mai povestit Oana Zăvoranu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net