20 de ani de la telenovela-fenomen ”Numai iubirea”! Cum arată acum actorii din rolurile principale

Ultima actualizare:

Scenaristul Eugen Patriche, cel care a scris replicile savuroase ale serialului-fenomen "Numai iubirea", și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că producția va împlini 20 de ani de la lansare. Iată ce mai fac astăzi actorii principali din aceast proiect atât de îndrăgit!

Ce mai fac azi actorii din Numai iubirea?
Ce mai fac azi actorii din Numai iubirea?

Unul dintre primele seriale românești a fost produs de Ruxandra Ion, regizat de Iura Luncașu, după un scenariu de Eugen Patriche. O poveste de dragoste care se mai difuzează și acum, în reluare, și care a lansat vedete precum Adela Popescu, Oana Zăvoranu sau Dan Bordeianu și a avut în distribuție nume mari ale scenei românești, precum Tora Vasilescu, Anca Pandrea, Iurie Darie sau Sebastian Papaiani. Click! îți spune ce mai fac astăzi actorii din rolurile principale.

Adela Popescu are multe proiecte
Adela Popescu are multe proiecte

Adela Popescu, vedetă TV și mamă a trei copii

Adela Popescu (36 de ani), interpreta Alinei Damaschin, a avut o evoluție fabuloasă de la debutul serialului și până în prezent. A cântat cu DJ Project, a jucat în filme și seriale, apoi multă vreme a fost prezentatoarea emisiunii "Vorbește lumea" de la Pro TV. Mamă a trei băieți, actrița este căsătorită cu Radu Vâlcan, vedetă Antena 1. Anul trecut a prezentat alături de Cabral reality-showul "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Acum este într-o binemeritată vacanță, după atâtea proiecte de succes.

Corina Danila a fost vedeta TVR 2
Corina Danila a fost vedeta TVR 2

Corina Dănilă, actriță și prezentatoare de televiziune

Corina Dănilă (51 de ani), interpreta Anei Dogaru, a continuat să facă televiziune și teatru după acest serial, putând fi urmărită mai întâi la Euforia și apoi, în ultimii ani, la TVR 2, unde a prezentat "Ieri, Azi, Mâine" și a jucat în serialele "Primăverii" și "Circul Matteo". Multă vreme a fost prezentatoarea emisiunii "Gala Umorului", de la TVR 2. Actrița continuă să joace în mai multe piese de teatru și este mama unei fete adolescente.

Oana Zăvoranu a rămas la fel de acidă
Oana Zăvoranu a rămas la fel de acidă

Oana Zăvoranu, între afaceri și televiziune

Oana Zăvoranu (49 de ani), interpreta Andreei Damaschin, a revenit după 15 ani la serialele de televiziune într-un proiect al Ruxandrei Ion, "Sacrificiul", unde o interpreta pe Diva, o fostă vedetă de televiziune. S-a implicat în mai multe afaceri, și-a deschis o clinică și s-a căsătorit. Recent și-a făcut o emisiune pe YouTube în care-i critică pe cei mai la modă influenceri. Cu unii a ajuns chiar și la procese! Dar iată că în Vinerea Mare a surprins cerându-și scuze publice.

,,Astăzi am găsit puterea să fac pace cu mine…pentru că este o zi mare, Vinerea Mare, zi în care Mântuitorul nostru Iisus Hristos a fost batjocorit, scuipat, bătut, vândut pentru 30 de arginți și răstignit pe Cruce între doi tâlhari …pentru păcatele noastre! Cine suntem noi să nu ne căim pentru toate greșelile și necazurile pricinuite altora cu voia noastră?!…

Astăzi simt nevoie să îmi cer iertare tuturor persoanelor pe care le-am necăjit, jignit, supărat, de care am râs, prin intermediul unei emisiuni greșite... emisiune care acum îmi pare bizară și lipsită de sens…

Nici măcar nu am câștigat bani sau faimă prin intermediul ei, ci doar mi-am arătat, cred, frustrarea neștiută de mine de la acea vreme, spunând lucruri dureroase despre alții, sub forma unui pamflet. Trist a fost că acei oameni niciodată nu mi-au greșit cu ceva!”, a spus Oana Zăvoranu, în social media. 

Alexandru Papadopol joacă în multe piese de teatru
Alexandru Papadopol joacă în multe piese de teatru

Alexandru Papadopol a divorțat de Ioana Ginghină

După celebrul serial, Papi s-a căsătorit cu Ioana Ginghină, cea care i-a dat viață lui Ildiko în aceeași producție tv. Deși au împreună o fiică, acum adolescentă, cei doi au divorțat în 2019. Alexandru Papadopol (48 de ani) și-a continuat cariera de actor de teatru la Odeon, a făcut film și seriale de televiziune.

Dan Bordeianu joacă în filme
Dan Bordeianu joacă în filme

Dan Bordeianu a format un cuplu cu Adela Popescu și în viața reală

Actorul Dan Bordeianu (47 de ani), cel care i-a dat viață lui Victor Bratu, a continuat să joace în piese de teatru și a fost solicitat pentru diverse emisiuni de televiziune. A primit și alte roluri în scurtmetraje, dar și în pelicule pentru marele ecrane. Dan și Adela Popescu au format la vremea respectivă un cuplu și în viața reală, apoi s-au despărțit și fiecare a pornit pe drumul său. Bordeianu este și el la casa lui. În 2015 s-a însurat cu Teodora, și are o fetiță adorabilă, Maria, în vârstă de 6 ani.

bianca neagu jpeg

Bianca Neagu a renunțat la actorie

Fetița-minune Bianca Neagu are acum 27 de ani și a devenit cunoscută după ce a jucat în mai multe telenovelă românești: "Numai iubirea", "Păcatele Evei", "Mama după ora 5", "Daria, iubirea mea" sau "Inimă de țigan", marcând perioada de glorie a "Biencuței". Între timp, ea s-a orientat către alt tip de meserie.

"Încă din copilărie mi-am dorit să lucrez cu copiii, iar în prezent această îmi este activitatea. Sunt psiholog-logoped, îi consiliez pe copii în ceea ce privește dezvoltarea lor optimă cât și în corectarea tulburărilor de limbaj. Îmi practic meseria cu dragoste!", a povestit tânăra acum ceva timp pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net