Pepe a împlinit 44 de ani! Artistul a petrecut pe lux în Turcia, alături de familie: „Nu-mi mai doresc nimic în plus”

#Exclusiv Click!

Pepe a împlinit, pe 20 iulie, frumoasa vârstă de 44 de ani. 

Ca un latino lover care se respectă, artistul și-a dorit foarte mult o vacanță pentru sufletul său, așa că a ales unul dintre cele mai de lux resorturi din Turcia, Antalya, acolo unde a mers cu fetele lui, tânăra și frumoasa lui soție, Yasmine Pascu (28 de ani), dar și cu Rosa Alexandra Pascu (7 ani) și Maria Pascu (10 ani), cele două fete ale lui din căsătoria cu Raluca Pastramă. Bineînțeles că nu putea lipsi juniorul familiei, deliciul tuturor, Pepe JR, băiețelul de un an al lui Pepe care deja merge și gângurește de își topește părinții de drag.

Avea nevoie de relaxare

În vacanța din Turcia, îndrăgitul artist și-a dorit multă liniște pentru el și familia lui. S-a distrat pe cinste cu fetele mai mari la bălăceală, apoi i-a venit rândul celui mic, pe care tăticul lui l-a luat în apă și s-a jucat cu el ca nimeni altul, pentru că, se știe faptul că Pepe și-a dorit nespus un băiat, pe care îl iubește acum neprețuit.

Am ales să mi petrec ziua de naștere într-o vacanță în Turcia, alături de familia mea frumoasă! Sunt foarte fericit că am copiii alături și suntem cu toții sănătoși! Ei sunt cea mai mare bucurie a vieții mele și cel mai frumos cadou! Nu îmi mai doresc nimic în plus de ziua mea! Le mulțumesc tuturor pentru urări! Simțeam nevoia să mă relaxez puțin și să petrec mai mult timp alături de familia mea”, ne-a declarat artistul pentru Click!, extrem de împlinit și fericit.

Soția sa îl face fericit

Pepe și Yasmine Ody se iubesc mult. Cei doi au devenit oficial soț și soție anul trecut, înainte de venirea pe lume a fiului lor. Când Pepe a împlinit 43 de ani, anul trecut pe 20 iulie, el a decis să se căsătorească în secret cu frumoasa tânără care i-a furat inima și l-a făcut tată de băiat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net