Pepe, adevărul despre „Te cunosc de undeva”. Ce părere are despre noul jurat, Mihai Petre

#Exclusiv Click!

Pe 1 aprilie, sâmbăta aceasta, de la ora 20.00 începe un nou sezon "Te cunosc de undeva" la Antena 1, cel de-al 19-lea la număr! Noul sezon “Te cunosc de undeva” aduce pe scenă 8 cupluri de artişti în mare formă. CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon.

Pepe și Alina Pușcaș vor fi la “cârma” emisiunii iar joi seară toți concurenții și vedetele celebrului show de transformări au fost prezenți la o super petrecere în stil “Te cunosc de undeva” și au urmărit cu toții în exclusivitate transformările din noul sezon al provocărilor duble. Reporterii Click! l-au întâlnit acolo pe Pepe care ne-a povestit că a plecat cu greu de acasă pentru că a participat și la băița băiețelului său, lucru pe care abia îl așteaptă mereu și îi face plăcere.

Pepe, ai plecat cu greu de acasă în seara asta?

Am plecat de acasă cu greu. Până nu am avut cina în familie cu toți cei  trei copii și cu soția mea, a trebui să îi fac băița lui Pepe și apoi am plecat la petrecere.

Noul ritual din familia voastră!

Da! Când se poate, se poate! Știam că o să vină lumea mai greu și am mai venit la astfel de petreceri primul și am plecat ultimul.

Cum este acest nou sezon "Te cunosc de undeva"? Un nou jurat!

E frumos! În primul rând sunt alți concurenți, doar câștigătorii sezonului trecut sunt în proiect. Sunt oameni tineri, oameni noi, oameni cu care am copilărit, ei fiind pe scenă și eu în public. Uite și cu finuța Misha, aici de față, Săru'mâna! E frumos! Și cu Mihai Petre în juriu, e un sezon senzațional, din punctul meu de vedere, publicul va câștiga întotdeauna.

Cumva la job nu te simți ca la muncă, ci ca acasă, cum se zice!

Eu niciodată nu m-am simțit la muncă rău, mie mi-a plăcut intotdeauna ce fac! Oricâți kilometri am făcut între concerte, cât de multă oboseală a fost, cât de mult am stat la o filmare, indiferent că e vorba de orice alt proiect, dar mai ales "Te cunosc de undeva", cât de mult am stat pe tocuri, cât de mult ne-am chinuit, întotdeauna a fost frumos!

Ți-e dor să mai fii concurent să te distrezi?

Dar eu sunt între concurenți și mă distrez! E bine, sunt foarte bine în poziția în care sunt acum! Toate la timpul lor!

Fetele tale ce fac?

Fetele mele sunt acasă, sunt bine!

Făceau handbal, mai fac în continuare?

Da! Astăzi, Rosa a vrut la scrimă și i-am promis că o duc marțea viitoare la prima oră de scrimă. Face handbal împreună cu Maria, face și pian, Rosa. Au activități, engleză, nu se plictisesc.

Plecați într-o vacanță de Paște?

Vacanță de Paște, nu. Poate doar așa, în cuplu, să mai "furi" un city break, dar întotdeauna acasă de Paște, așa este frumos, să petreci cu familia.

Deci îți este dor de o vacanță în cuplu!

Mi-e dor și dacă mi-e dor o și realizez!

Pepe Jr cu cine rămâne acasă dacă plecați voi doi? Îl lăsați cu bunicii?

Stă cu bunicile, normal!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net