Amna a fugit în Spania între două ediții „Te cunosc de undeva” și un podcast

#Exclusiv Click!

Amna (39 ani) muncește pe rupte. Pe lângă faptul că filmează pentru “Te cunosc de undeva”  și are multe evenimente în această perioadă, Amna și-a lansat și propriul podcast. Dar și-a făcut puțin timp și pentru ea, așa că a reușit să meargă câteva zile în Spania.    

Dacă la primul episod al podcastului său, artista a făcut un super show balcanic și a cântat live cele mai cunoscute piese, în această miercuri, de la ora 21.00, invitatul ei este colegul de breaslă, Connect-R. 

“În fiecare miercuri, începând cu ora 21.00, vom avea câte un invitat la Amna Live Signature. Se muncește foarte mult la acest proiect și mă bucur enorm că este on. Ce invitați ați vrea să avem?”, a postat Amna pe pagina ei de Instagram. 

“Podcastul a fost visul managerului meu, Marius Chină. El și impresara mea, Carmen Stoian, mă împing mereu de la spate, atunci când simt că nu mai pot și nu mai am energie. Ei mă motivează să merg înainte și au mereu super idei. Ne dezvoltăm!”, ne-a povestit Amna. 

Ce a făcut artista în Spania

Dar și-a făcut timp și pentru ea. Amna și-a încărcat bateriile preț de câteva zile în Spania, acolo unde a avut timp să își pună ordine în gânduri. A profitat de soare, a sta la plajă și s-a plimbat. 

“Am fost câteva zile în Spania, mi-am vizitat o prietenă, am respirat alt aer și mi-am încărcat bateriile. Am avut puțin timp și de stat la soare, așa că m-am întors cu forțe proaspete și aptă pentru noile mele proiecte”, a mărturisit Amna, pentru Click!

Ține intermittent fasting și merge zilnic la sală

Cântăreața își pregătește deja corpul pentru vară, dar la cum arată, nu ar mai fi nimic de adăugat. Amna ne-a povestit că este adepta intermittent fasting și că adoră să meargă la sală, dacă are timp chiar și în fiecare zi.

“Vreau să mă mențin în formă și atunci am apelat din luna ianuarie la intermittent fasting și pot să spun că se vede diferența. În plus, pe lângă acest stil de viață și regim alimentar alternez cu sală și pilates și am mereu un tonus bun”, a mai completat Amna, mămica unui băiețel de 9 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net