Se conturează echipele de la „Te cunosc de undeva”. Uite ce concurenți intră în luptă!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au mai rămas doar două săptămâni până la începerea marelui show al emisiunii de transformări „Te cunosc de undeva”. Începând din 1 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, opt cupluri de artiști au ales să participe la una dintre cele mai palpitante experiențe a momentului, pe plan muzical.

Cel de-al 19 sezon „Te cunosc de undeva” își deschide porțile luna viitoare! Reporterii Click! au aflat recent care sunt următorii posibili concurenți din acest show. Pe listă s-ar afla Amna (38 de ani), Nicole Cherry (24 de ani), Juno (25 de ani) și Misha (31 de ani). Totodată, din show-ul de transformări urmează să facă parte și Anca Țurcașiu (52 de ani) ce o să facă echipă pe scenă cu „Rebelul cu inimă rock”, dar și CRBL (44 de ani) care o să colaboreze cu „Vocea din online”. Din sursele noastre, noi vă spuneam ieri că, Jean Gavril ar fi „Rebelul cu inimă rock”, iar „Vocea din online” ar fi Radu Țibulcă, doi tineri talentați și ambițioși.

„Am fost invitată la „Te cunosc de undeva”! neştiind ce partener o să am. Întâmplarea face că l-am cunoscut pe Rebelul cu inimă rock chiar în ziua în care ne-am întâlnit cu echipa de producţie, cu doar câteva ore înainte. Am fost foarte surprinsă, desigur, în mod plăcut când ne-am reîntâlnit pentru acest proiect! Pot doar să vă spun că este un bărbat frumos, impunător şi respectuos!”, spune Anca Țurcașiu despre acest proiect.

De asemenea și CRBL este foarte fericit că face parte din acest proiect de televiziune de la Antena 1: „M-a provocat faptul că de data asta vom concura în pereche, mi se pare un mare avantaj faptul că nu mai trebuie să cânt eu toată piesa!”.

„Am pornit în acest proiect cu gândul de a-mi hrăni copilul interior, vin cu mare plăcere şi drag, cu chef de joc şi joacă şi dorinţa de a ne distra şi a-i distra şi pe cei de acasă. Dacă vor fi şi momente când voi fi serios, vă rog să îmi atrageţi atenţia, să nu se mai întâmple”, sunt afirmațiile enigmaticului partener „Vocea din online”.

Concurenți unul și unul

Alți artiști de seamă care sunt în cărți în show-ul de transformări, de la Antena 1, sunt simpaticii Liviu Vârciu (41 de ani) și Andrei Ștefănescu (45 de ani) care sunt mereu o doză de energie și de pozitivism oriunde apar împreună. De asemenea tot în acest sezon vor reveni, se pare, și câștigătorii din sezonul trecut, adică WRS (30 de ani) și Emilian (26 de ani) care au făcut de fiecare spectacol pe scena de la „Te cunosc de undeva”.

Pe lângă aceștia, reporterii Click! au aflat, pe surse, și faptul că pe lista de concurenți se mai află și Romică Țociu (61 de ani), cel mai probabil alături de Vlăduța Lupău (32 de ani), dar și Valentin Sanfira (33 de ani) alături de soția sa, Codruța (26 de ani).

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
Banner Alin oprea talisman
ilinca vandici raluca badulescu colaj instagram jpg
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
image png
dan badea instagram jpg
Frumoasa asistentă TV  nu a reușit să treacă încă peste pierderea tatălui său
banner irina fodor png
image
actualitate.net
image
actualitate.net