Anca Țurcașiu și CRBL, la „Te cunosc de undeva”! Cine sunt partenerii „din umbră”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mare show mare se anunță de pe 1 aprilie la Antena 1! Cel de-al 19-lea sezon al celebrei emisiuni de transformări „Te cunosc de undeva” urmează să înceapă chiar din prima zi a lunii viiitoare, de la ora 20.00. Astfel, că opt cupluri de artiști au spus <DA> spectaculosului concurs. Printre aceștia se află CRBL (44 de ani) şi „Vocea din online”, dar şi Anca Ţurcaşiu (52 de ani) şi „Rebelul cu inimă rock”.                 

„M-a provocat faptul că de data asta vom concura în pereche, mi se pare un mare avantaj faptul că nu mai trebuie să cânt eu toată piesa. Încă am emoţii că uit coregrafia sau vreun cuvânt din strofă, urăsc să stau peste patru luni fără barbă sau faptul că trebuie să stau ore în plus la machiaj ca să îmi acopăr tatuajele. Nu mă mai sperie atât de tare travestiul, deşi mi-e foarte frică de penibil, iar tocurile reprezintă şi ele clar o problemă. Acum, şi de-o fi să cad, contează cum mă ridic! Abia aştept să vedeţi şi voi cu cine fac echipă, mai ales că vă spun doar atât - e genul de om care completează nebunia mea şi forma mea de divertisment. Suntem singura echipă cu cerebel şi avem ingrediente suficiente să fim pe podium!”, a declarat CRBL.

La rândul său, partenerul lui CRBL, Vocea din online, este foarte încântat de acest proiect TV de la Antena 1:

„Am pornit în acest proiect cu gândul de a-mi hrăni copilul interior, vin cu mare plăcere şi drag, cu chef de joc şi joacă şi dorinţa de a ne distra şi a-i distra şi pe cei de acasă. Dacă vor fi şi momente când voi fi serios, vă rog să îmi atrageţi atenţia, să nu se mai întâmple”.

Anca Ţurcaşiu face pereche cu „Rebelul cu inimă rock”

Anca Țurcașiu face echipă în concursul care urmează să înceapă, la Antena 1, cu „Rebelul cu inimă rock”.

„Am fost invitată la „Te cunosc de undeva”! neştiind ce partener o să am. Întâmplarea face că l-am cunoscut pe Rebelul cu inimă rock chiar în ziua în care ne-am întâlnit cu echipa de producţie, cu doar câteva ore înainte. Am fost foarte surprinsă, desigur, în mod plăcut când ne-am reîntâlnit pentru acest proiect! Pot doar să vă spun că este un bărbat frumos, impunător şi respectuos. Este muncitor, dedicat şi implicat, la fel ca şi mine, parcă am făcut armata amândoi. Sunt actriţă şi merg mult pe tot ce înseamnă detalii, studiez mult personajele, aşa că îl voi chinui şi pe partenerul meu să facă la fel!”, a spus Anca Țurcașiu.

De asemenea și „Rebelul cu inimă rock” este foarte încântat de această oportunitate care îi este în palme:

„Nu prea mi-am pus bariere până acum în viața asta și nici nu am de gând să o fac. Îmi place să simt că trăiesc, fie că sunt pe scenă, în fața mulțimii, sau pe motocicletă cu vântul în cască. Adrenalina trebuie să pompeze!”. 

Cine sunt „Rebelul” și „Vocea din online”

Sursele noastre spun că Jean Gavril ar fi „Rebelul cu inimă rock”, iar „Vocea din online” ar fi Radu Țibulcă.

Click! a mai aflat că vor reveni două dintre cele mai premiate și mai glumețe cupluri de vedete masculine. Este vorba de simpaticii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, care vor face din nou show la „Te cunosc de undeva”. Tot în acest sezon vor reveni, se pare, și câștigătorii de sezonul trecut, adică WRS și Emilian care au format un cuplu plin de umor. 

Vor mai intra în competiție și Romică Țociu, cel mai probabil alături de Vlăduța Lupău, dar și Valentin și Codruța Sanfira, care formează un cuplu și în viața reală.  

Show-ul „Te cunosc de undeva” începe pe 1 aprilie, de la ora 20.00 și poate fi văzut pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net