Alina Pușcaș, înlocuită de la emisiunea Te Cunosc de Undeva. Ce vedetă îi ia locul lângă Pepe

Ultima actualizare:

Alina Pușcaș este înlocuită la emisiunea Te cunosc de undeva. Click! îți spune cine îi va lua locul frumoasei brunete. La doar o săptămână după încheierea sezonului, Pepe va avea o nouă parteneră, o tânără foarte apreciată în lumea muzicii.

Alina Pușcaș, înlocuită de la emisiunea Te Cunosc de Undeva. Foto: colaj/Facebook
Alina Pușcaș, înlocuită de la emisiunea Te Cunosc de Undeva. Foto: colaj/Facebook

Pepe are o nouă colegă la Te cunosc de undeva. Cine îi va lua locul Alinei Pușcaș

Sezonul 18 al emisiunii Te cunosc de undeva este deja istorie, dar asta nu înseamnă că Antena 1 nu a pregătit câteva surprize pentru perioada sărbătorilor.

După un sezon încărcat de emoţie, încheiat săptămâna trecută cu desemnarea marilor câştigători – WRS şi Emilian, transforming show-ul de la Antena 1 revine sâmbătă aceasta, în ajunul Crăciunului, cu o ediţie specială – un regal al transformărilor spectaculoase, dedicat sărbătorilor de iarnă.

Show-ul special va avea parte şi de un cuplu special de prezentatori – Sore şi Pepe. Îndrăgita cântăreață îi ia locul Alinei Pușcaș doar pentru această ediție specială, urmând ca frumoasa brunetă să revină pe scena Te cunosc de undeva pentru startul sezonului următor.

Alina Pușcaș, înlocuită de Sore la ediția specială Te cunosc de undeva

„Mă bucur foarte tare că anul acesta am sărbătorit Crăciunul alături de Pepe şi invitaţii, unul si unul, din ediţia specială. Este o seară de Ajun fantastică, plină de surprize.

După un sezon în care am simţit intens magia transformărilor, mă aflu pe scena Te cunosc de undeva! cu un alt rol!”, a declarat Sore.

Ediția din ajunul Crăciunului e plină de invitați surpriză. Răzvan şi Dani, Iulia Albu şi nea Mărin, Carmen Brumă şi Mihail Pautov, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu şi Emi şi Cuza se vor întrece în transformări care mai de care mai spectaculoase şi vor aduce spiritul Crăciunului în casele românilor. În plus, Irina şi Răzvan Fodor au acceptat şi ei provocarea ruletei şi îi vor colinda de acasă pe telespectatori, în ajun de sărbătoare.

Michael Buble și Blake Shelton – Home, Russel – Santa Claus is Back in Town, Dolly Parton și Kenny Rogers – Christmas Without You, Kylie Minogue și Rod Stewart – Santa Baby și Let It Snow, dar şi colinde tradiţionale româneşti vor fi aduse pe scena transforming show-ului de la Antena 1, sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 20:00.

Alina Pușcaș e gazda emisiunii încă de la începutul show-ului

Frumoasa actriță Alina Pușcaș găzduiește show-ul Te cunosc de undeva încă din primul sezon, iar în ultimul an, coprezentatorul ei a fost Pepe, cântărețul înlocuindu-l pe Cosmin Seleși.

Îndrăgita prezentatoare a show-ului de transformări de la Antena 1 își iubește meseria și trebuie să recunoaștem că o face foarte bine. În plus, vedeta în vârstă de 36 de ani e o femeie și o mămică împlinită. Are acasă trei copiii, pe Alexandru (7 ani), Melissa (6 ani) și Iris (3 ani), dar și o relație fericită.  

Moment special în finala Te cunosc de undeva

Show-ul transformărilor de la Antena 1 şi-a desemnat, sâmbăta trecută, câştigătorii celui de-al 18-lea sezon: WRS, adică Andrei Ionuţ Ursu, şi Emilian Nechifor. Cei doi au obținut premiul cel mare, dar unul dintre momentele cele mai apreciate a fost cel în care Connect-R şi SHIFT au făcut un gest impresionant.

Cei doi avut parte de o transformare cu adevarăt emoţionantă, deghizându-se în Sting şi Puff Daddy, pentru a interpreta piesa I’ll Be Missing You. Connect-R și SHIFT au decis să închine momentul în memoria lui Nosfe, care s-a stins din viață pe 16 octombrie.

„Am vrut neapărat să dedicăm momentul ăsta celor care l-au iubit pe NOSFE şi, în special, familiei, fetiţiei şi soţiei lui!”, a mărturisit Connect-R.

Sunt foarte fericit şi emoţionat că am făcut momentul ăsta pentru el, în finala Te cunosc de undeva! Emoţia e mai mare ca la orice concert pe care l-am avut vreodată!”, a precizat SHIFT.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net